"Šoreiz es gribu paņemt no viņas distanci." Andris Bērziņš par saspringtajām attiecībām ar meitu Mariju (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes, Evija Trifanova/LETA

Pavisam nesen dziedošo aktieru salidojumā aktieris un tēvs Andris Bērziņš un viņa meita aktrise Marija Bērziņa pēc ilgāka pārtraukuma atkal uzstājās uz vienas skatuves, taču abu attiecības joprojām ir saspīlētas.

Lai gan pēc ilgāka pārtraukuma atkal uzstājās uz vienas skatuves, kā izrādās, jau daudzus gadus Bērziņu attiecības ir ļoti saspringtas. Tēvs ar meitu tikpat kā nerunā. Marijas dēlam, kurš dzimis attiecībās ar Salaspils lībiešu jauktā kora Lōja diriģentu Ģirtu Gailīti, drīz būs jau pusotrs gads, bet vectēvs savu vienīgo mazdēlu joprojām nav redzējis.

Sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" Andris Bērziņš atzīst: "Tas man viss ir ļoti sāpīgi… Bet diemžēl neesam izlīguši, un tuvākā laikā to neplānoju. Esmu sapratis, ka galvenais Marijas vecāks ir viņas māte, un es nevēlos traucēt šo mīlestības pilno savienību. Tāpēc jo vairāk esmu pateicīgs skatītāju mīlestībai, kuru savos koncertos jūtu un saņemu!" 

Aktieris neslēpj, ka ir ļoti sāpīgi, ka joprojām nav saticis savu vienīgo mazbērnu.
"Viņa viena gada jubilejā zvanīju, lai apsveiktu, un cerēju, ka mani uzaicinās beidzot ciemos. Biju sagatavojis sudraba karotīti ar iegravētiem mazdēla iniciāļiem, taču saņēmu atbildi, ka ierodas Marijas drauga koristi un man šajā dienā nav ne laika, ne vietas. Tā arī neesmu saņēmis uzaicinājumu ierasties ne raudzībās, ne arī citos svētkos," nopūšas Andris.

"Par mazbērna piedzimšanu uzzināju no svešiem cilvēkiem. Piezvanīju un apsveicu, cerēju, ka drīz saņemšu uzaicinājumu ciemos, bet tāda nav bijis… Ir bijusi tikai vēstule tēvam – augstprātīga un valdonīga, turklāt juridiskos un naudas jautājumos," skumji viņš noteic.

[..]

Marijai ir 43 gadi, bijis laiks iemācīties cienīt un mīlēt savu tēvu. Tagad domāju, ka šoreiz es gribu paņemt no viņas distanci.

Pēc nodziedāšanas aktieru salidojumā es speciāli uzreiz aizbraucu prom."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Marija pērn martā 41 gada vecumā laida pasaulē pirmdzimto. 

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 5. septembra numurā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu