NBA zvaigznes uzbrukumā cietušajai basketbolistei konstatēti smagi miesas bojājumi (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kevins Porters jaunākais
Kevins Porters jaunākais Foto: AP/Scanpix

Sieviešu Nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) spēlētāja Kisre Gondrezicka pārciestās fiziskās vardarbības rezultātā guvusi smagus savainojumus, vēsta "Associated press".

Jau ziņots, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Hjūstonas "Rockets" zvaigzne tika aizturēts par fizisku vardarbību pret savu draudzeni Gondrezicku. Sieviete pēc pārciestā konflikta nekavējoties tika nogādāta slimnīcā.

Sākto tiesvedību pārraugošā prokuratūra publiskā paziņojumā atklājusi, ka Portera uzbrukuma rezultātā Gondrezickai konstatēts kakla skriemeļu lūzums, kā arī dziļa brūce zem acs.

Tika ziņots, ka Porters Gondrezickai turpinājis fiziski uzbrukt līdz pat brīdim, kad viņai izdevies izskriet uz ielas. WNBA spēlētāja bijusi noplūdusi asinīm. 

Porters tika arestēts, bet neilgi pēc tam viņš tika atbrīvots apmaiņā pret drošības naudu 100 tūkstošu ASV dolāru apmērā. Tāpat viņam noteikts liegums netuvoties Gondrezickai.

Šī nav pirmā reize, kad talantīgais spēlētājs iekūlies nepatikšanās. 2020.gada novembrī, tobrīd pārstāvot Klīvlendas "Cavaliers", Porters tika apcietināts par pielādēta ieroča un marihuānas glabāšanu auto. Toreiz basketbolists paziņoja, ka neesot zinājis par ieroci automašīnā, un apsūdzības tika atceltas.

Savukārt 2021.gada aprīlī NBA spēlētājam piesprieda 50 000 ASV dolāru lielu naudassodu par Covid-19 ierobežojumu ignorēšanu - viņš bija apmeklējis kādu striptīzklubu Maiami.

Pagājušajā sezonā Porters vidēji mačā izcēlās ar 19,2 punktiem, 5,7 rezultatīvām piespēlēm un 5,3 atlēkušajām bumbām. Oktobrī viņš pagarināja līgumu ar "Rockets" uz četrām sezonām par kopējo summu 82,5 miljoni ASV dolāru.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu