Ceturtdienas horoskops: 14. septembris

Foto: Real_life_photo/Shutterstock

Horoskops ceturtdienai, 14. septembrim.

AUNS

Nevajag censties par katru cenu pierādīt savu taisnību, strīdēties ar priekšniecību un mēģināt pārtaisīt pasauli. Tas tikai radīs stresu. Gudrākais paklusē un izdara tā, kā pašam labāk.

VĒRSIS

Ja neesi mierā ar esošo darbu, tad ir vērts to nomainīt un izskatīt jaunus variantus. Tikai pievērs uzmanību izaugsmes iespējām nākotnē un pretendē uz kaut ko labāku nekā līdz šim.

DVĪŅI

Profesionālajai pilnveidei vajadzētu apmeklēt izglītojošus kursus. Tikai izvēli veic rūpīgi. Piedāvājums ir ļoti plašs, un starp labām lietām ir arī daudz sēnalu, kas tiek pasniegtas skaistā iesaiņojumā.

VĒZIS

Vari kārtot juridiskus jautājumus vai darīšanas iestādēs. Tu mācēsi pasniegt un aizstāvēt savu viedokli un pārliecināt amatpersonas. Tāpat arī vari risināt sarunas bankās.

LAUVA

Naudas lietās veiksme no aktīvas darbošanās. Ir vērts padomāt arī par savu biznesu, bet, ja tev jau ir uzņēmums, tad koncentrē spēkus tā attīstībai. Ieguldītā enerģija atmaksāsies.

JAUNAVA

Virzību uz priekšu nodrošinās zināšanas. Ja mācību laiks jau aiz muguras, vienalga vajadzētu atsvaidzināt prasmes. Noderēs kursu vai semināra apmeklējums, kā arī pieredzes apmaiņas brauciens.

SVARI

Arī lietišķās lietās iespējama radoša pieeja. Netradicionāls un jauns skatījums uz ierasto nodrošinās panākumus. Tikai jābūt apdomīgam un precīzam, lai neieviešas kļūmes.

SKORPIONS

Esi uzmanīgs ar līgumiem un citiem dokumentiem. Izlasi rūpīgi, pirms kaut ko gatavojies parakstīt. Pievērs uzmanību arī tam, kas rakstīts maziem burtiņiem.

STRĒLNIEKS

Piemērots laiks prezentācijas pasākumiem un sadarbības partneru meklējumiem. Var uzrasties kādi sen zināmi cilvēki, ar ko kopā realizēt jaunus projektus.

MEŽĀZIS

Laba diena jebkādu lietišķo jautājumu risināšanai, tikai jābūt uzmanīgam ar bankām un citām finanšu iestādēm. Nebūtu vēlams uzņemties kredītsaistības.

ŪDENSVĪRS

Daudz pienākumu, jauni kontakti, arīdzan karjeras iespējas. Izmanto situācijas savā labā – ja esi nonācis īstajā laikā, īstajā vietā un saticies ar īstajiem cilvēkiem. Sekmīgas sarunas un vienošanās.

ZIVIS

Veiksme lietišķajās lietās gaida tad, ja būsi elastīgs, spēsi saprasties ar apkārtējiem un arī diplomātiski pielāgoties apstākļiem. Tev ir samērā laba intuīcija, bet pārāk uz to nepaļaujies.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu