Trīs Zodiaka zīmes, kurām ir noturīgākās attiecības

Foto: djile/Shutterstock

Astrologi nosauc trīs Zodiaka zīmes, kurām vislabāk izdodas izveidot noturīgas attiecības.

Vērsis

Varētu teikt, ka Vērsis ir stabilākā un lojālākā no visām Zodiaka zīmēm. To pārvalda mīlestības planēta Venēra, tāpēc Vērsis šajā dzīvē galvenokārt meklē mieru, baudu, drošību, stabilitāti un vēlas koncentrēties uz savu vērtību attīstīšanu.

Vērša attiecības ilgst ilgu laiku, jo viņi ir gatavi samierināties ar neticami daudzām partnera kļūdām, nedarbiem, noskaņojumiem un dīvainībām. Stabilitāte ir vērtība, ko Vērsis vērtē visaugstāk, un viņi ir gatavi būt tik pacietīgi, cik nepieciešams. Kopumā Vērsis piedod, kaut arī neaizmirst.

Vēzis

Vēži ir vismīlīgākie. Viņiem vitāli ir nepieciešams maigums, romantika un mīlestība, lai dzīvotu. Viņš ir noskaņots veidot attiecības, kas ir viņa drošības sajūtas un iesakņošanās pamatā viņa dzīvē. Attiecības viņam ir ārkārtīgi svarīgas, tāpēc Vēži ir gatavi pielikt daudz pūļu un atdot savu sirdi, lai attiecības izdotos. 

Svari

Svari ir partnerības, harmonijas un diplomātijas zīme. Viņiem dabiski ir prasmes un talanti, kas nepieciešami labi funkcionējošām attiecībām. Svari prot ņemt vērā citu padomus un dot padomus arī citiem. Viņi ir attiecību iniciatori, jo viņiem dzīve sākas tad, kad rodas kāda veida partnerība, vai tā būtu darbā, privātajā dzīvē, radošumā vai draudzībā. Tomēr Svaru attiecības parasti ir arī ļoti ilgstošas, jo ir ļoti grūti pamest tik patīkamu, mīlošu, harmonisku un vērīgu partneri.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu