VIDEO Internetā izplatās sabiedrību satraucošs video – Uģis Kuģis brutāli iesviež gultā savu jaunāko dēlu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Ģimene burkā"

Interneta vidē strauji izplatās video fragments no raidījuma "Ģimene burkā". Tā dalībnieks Uģis Kuģis jaunāko dēlu, kurš ir nepilnu pusotru gadu vecs, brutāli iesviež gultā. Sabiedrība ir pamatīgi satraukta par šādu rīcību. 

Šis fragments ir no raidījuma jaunās sezonas otrās epizodes. Sižetā ir vērojams, kā ģimene piedzīvo pārmaiņas. Vecākais dēls nolemj izvākties no Lindas istabas un turpmāk nakšņot Uģa istabā. Ģimene iekārto istabu. 

Uģis atzina, ka viņam ir grūti pieņemt domu, ka turpmāk istaba būs jādala ar dēlu, turklāt vecākais dēls nepiekāpīgi pieprasa nolikt savu gultu tēvam neērtā vietā.

Brīdī, kad vecākais dēls "parāda savu raksturu", redzams, ka Uģis rokās paņem mazāko dēlēnu un iesviež gultā, bet Linda tajā pašā brīdī vien sēž un noskatās, neizrādot nekādas emocijas. Dēlēns raudāja, un Uģis teica: "Kas atkal tev ir slikti?", uz ko Linda atbildēja, ka viņš ir sabijies. Tikmēr vecākais dēls vēroja situāciju no malas.

Pēc mirkļa Uģis paņēma dēlu un samīļoja, bet raudas turpinājās, pēc tam redzams, ka Linda paņem dēlu rokās.

"Apollo.lv" jau sazinājās ar raidījuma veidotājiem un Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekciju ar lūgumu komentēt redzēto.

Tikmēr zem publiskotā video ļaudis izsaka savu sašutumu par redzēto.

Nākamajās šova epizodēs redzams, ka Uģis Kuģis izsaka bažas par sievas Lindas mentālo veselību.

Viņaprāt, Lindai varētu būt pēcdzemdību depresija. "Ir tāda situācija, kad es nāku noskaidrot, kas noticis, jo vecākais dēls bļauj, Linda bļauj, jaunākais dēls bļauj, un es nāku kā diplomāts saprast situāciju. Viņa nāk man virsū, iedod bērnu, un tad es saprotu, ka ir par daudz. Es nezinu, ko viņa tajā istabā dara, es reizēm redzu, ka viņa raud," iepriekš atklāja Uģis.

Linda gan minēja, ka tā neesot depresija, bet gan nogurums, esot mājās ar diviem bērniem.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu