Oļega Fiļa mīļotā atklāj abu romantisko iepazīšanās stāstu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: kristinejelinska/ Instagram

Baņķiera Oļega Fiļa mīļotā sieviete Kristīne Jelinska, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", pastāstīja, kā abi iepazinušies.

"Mēs iepazināmies manā vecajā darbavietā. Es sāku strādāt, jo sapratu, ka iepriekšējā laulība sevi izsmēlusi un ka man vajadzīgs darbs un nauda, lai pabarotu bērnus un sāktu jaunu dzīvi."

Tolaik bijis bankas krahs, un norisinājusies darbinieku atvadu ballīte. "Mēs pārrunājām dažas lietas, bet tur nebija nekāda koķetēšana." Banku dienas laikā neaizvēra, un darbiniekiem vēl esot bijis jāiet uz darbu. "Katru rītu mēs izsūtījām avīzes visiem vadītājiem, un Oļegs man vienu rītu atsūtīja "paldies"." Kā izrādījās, ne visām darbiniecēm Oļegs izteicis pateicību. "Manuprāt, tas bija viņa tas pirmais mājiens."

"Tas "paldies" turpinājās visu laiku, un es sāku atbildēt "lūdzu"." Tobrīd Kristīne vēl neesot beigusi savas iepriekšējās attiecības, viņa teic, ka ir ļoti uzticīga, tāpēc pagājis labs laiks, lai viņa pieņemtu galīgo lēmumu - aiziet un sākt jaunu dzīvi.

Abi attiecības neiesāka ļoti strauji, sākumā bijuši randiņi pusdienu pauzēs viņas mājoklī, kas ir abu pirmā mīlas ligzdiņa un kopīgā dzīvesvieta.

Abi kopā jau ir teju sešus gadus, taču bildinājums vēl nav izskanējis. 

Kā zināms, Jelinska iepriekš bija precējusies ar uzņēmuma "Lielās ielas nami" valdes priekšsēdētāju Kasparu Jelinski un abu laulībā pasaulē nāca divi dēli. Arī Oļegam Fiļam ir četri bērni un aiz muguras divas laulības.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu