No kapsētas Kolumbijā pazudis Ekvadoras gangstera ķermenis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Twitter/eluniversocom

No savas atdusas vietas kapsētā Kolumbijā pazudis ekvadoriešu bandas līdera Roldāna juniora līķis, atsaucoties uz policijas paziņojumu, vēsta britu raidorganizācija BBC.

Roldāns juniors bija cietumu bandas līderis. Viņš bija aizbēdzis uz Kolumbiju pēc tam, kad savā dzimtajā valstī Ekvadorā bija izsprucis no diviem slepkavības mēģinājumiem. 

Viņa ķermenis tika atrasts ar šāvienu brūcēm galvā meža apvidū 6. maijā. Viņš tika identificēts pēc tetovējumiem, un 18. maijā viņa ķermenis tika ievietots sienas velvē Envigado pilsētā.

Policijai ir aizdomas, ka viņu nogalinājis viņa miesassargs, kurš vēlējies nozagt lielo skaidrās naudas summu, ko bandas vadonis bija paņēmis līdzi slēpjoties. Taču saistībā ar viņa slepkavību aizturēšana nav veikta.

Taču otrdien, 12. septembrī, strādnieki atklāja, ka vārti uz kapsētu ir atvērti. Pārmeklējot teritoriju, viņi pamanīja, ka viena no velvēm ir tukša. Vēlāk amatpersonas apstiprināja, ka tur bija atradies Roldāna juniora līķis. 

Policija vietējiem medijiem pavēstīja, ka vairāki vīrieši naktī ielauzušies kapsētā un paņēmuši līķi.

Pagaidām nav skaidrs, vai aizdomās turamie bija mērķtiecīgi paņēmuši tieši bandas līdera mirstīgajās atliekas un kāds varētu būt viņu motīvs. Roldānam junioram bija daudz ienaidnieku.

Pirms viņš aizbēga no Ekvadoras, viņu sašāva un ievainoja konkurējošās bandas locekļi. 

Atrodoties cietumā, viņš bija pārdzīvojis uzbrukumu ar droniem, kuri bija piekrauti ar sprāgstvielām un tika palaisti virs cietuma spārna. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu