VIDEO Rubīns Zviedrijas augstākās līgas debijā izceļas ar vārtu guvumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja izlases spēlētājs Kristiāns Rubīns
Latvijas hokeja izlases spēlētājs Kristiāns Rubīns Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas hokejists Kristiāns Rubīns ceturtdien debitēja Zviedrijas hokeja līgā ar gūtiem vārtiem, taču tas neglāba Ērnšeldsvīkas "MoDo" no neveiksmes pret Mārtiņa Dzierkala pārstāvēto Šellefteo AIK.

"MoDo" sezonas pirmajā mačā izbraukumā ar rezultātu 1:2 (0:0, 1:1, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Šellefteo AIK.

Rubīns guva vienīgos Ērnšeldsvīkas vienības vārtus, otrajā periodā raidot ripu pretinieku vārtos neilgi pēc vairākuma beigām. Pretinieku rindās uzvaru nesošo pēcspēles metienu veiksmīgi izpildīja Oskars Lindbergs, kamēr "MoDo" hokejistu visi trīs "bullīši" bija neprecīzi.

Kopā Rubīns uz ledus pavadīja 23 minūtes un 39 sekundes, kuru laikā divas reizes meta pa pretinieku vārtiem un izpildīja divus spēka paņēmienus, tiekot pie lietderības koeficienta +1, kamēr mājinieku rindās Dzierkals spēlēja 15 minūtes un trīs sekundes un atzīmējās statistikā ar vienu metienu pa vārtiem un vienu spēka paņēmienu, sakrājot neitrālu lietderības koeficientu.

Savukārt Rodrigo Ābola pārstāvētā Engelholmas "Rogle" savā laukumā ar rezultātu 3:2 (0:0, 1:2, 2:0) pārspēja Malmes "Redhawks".

Ābols spēlēja 19 minūtes un 31 sekundi un nopelnīja divu minūšu noraidījumu, izpildīja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja astoņos no 13 iemetieniem, noslēdzot maču ar neitrālu lietderības koeficientu.

Pagājušajā sezonā par čempioni kļuva Vekšes "Lakers", kas finālsērijā ar 4-1 uzvarēja Šellefteo AIK.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu