Vai esi starp viņiem? Zodiaka zīmes, kas vislabāk prot stāstīt jokus

Foto: fizkes/Shutterstock

Astrologi nosauc Zodiaka zīmes, kuri ir vislabākie joku stāstītāji.

DVĪŅI

Dvīņi nereti šajā pasaulē nāk ar iedzimtu talantu izklaidēt, un bez lielas piepūles liek cilvēkiem smieties. Viņu prāts ir ātrs un ass, un viņi tik labi pārvalda vārdus, ka var spontāni izdomāt gudrus jokus un uzmundrināt citus. Viņi raiti vada sarunas un iepludina tajās smalku humoru – tāpēc sapulcēs viņiem ir viegli nonākt uzmanības centrā. 

LAUVA

Lauvām ļoti patīk būt par izklaidētāju un būt uzmanības centrā, un viņi ļoti rūpējas, lai varētu sarīkot iespaidīgu šovu citiem. Viņa personība ir liela un starojoša, Lauva izstaro siltumu un mīlestību pret dzīvi. Viņi smejas un priecājas, un svarīgi, ka prot pasmieties arī par sevi. Daudzi Lauvas uzskata par egocentriskiem cilvēkiem, taču lielākā daļa vienkārši neizprot viņu dabas dinamiku – patiesībā tā viņi dalās šajā priekā ar citiem.

STRĒLNIEKS

Strēlnieki ir spontāni, rotaļīgi un drosmīgi, un vienmēr improvizē savus jokus mirkļa iespaidā. Viņu piedzīvojumiem bagātā daba pārvēršas arī humorā. Klausītājus pat nav nepieciešams pulcināt, jo izdzirdot Strēlnieka vienmēr interesantos stāstus, publika burtiski ieslīgst viņu stāstos. Strēlniekam patīk pārkāpt robežas! Vai arī pareizāk ir teikt, ka viņam nav robežu. Strēlnieks jūtas paveicis savu darbu tikai tad, kad visi apkārt smejas.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu