Zodiaka zīmes, kurām dzīvē allaž nepieciešamas asas izjūtas

Foto: Poompob Anantarak/Shutterstock

Trīs Zodiaka zīmes izjūt vislielāko nepieciešamību dzīvē piedzīvot azartu un neparastas sajūtas. Visa dzīve viņiem ir viens liels, aizraujošs piedzīvojums!

AUNS

Auns no visiem, šķiet, ir, cilvēks, kurš visbiežāk un vairāk uzņemas riskantas lietas. Viņš ir gatavs darīt visu, kas nepieciešams, lai sasniegtu savus mērķus un iegūtu dzīvei nepieciešamo adrenalīna devu. Tā kā ikdienā nav iespējams lēkt ar izpletni vai "cīnīties ar citplanētiešiem", Auns nereti savu dienas grafiku aizpilda tik cieši un saspringti, ka nākas steigties no vienas nodarbes uz otru, neatrodot laiku īstai atpūtai. Tas ir temps, kas viņus notur robežās. 

SKORPIONS

Skorpionam ir dziļa vēlme piedzīvot dzīvi visās tās krāsas. Viņu piesaista noslēpumi un viss, kas ir nezināms vai apslēpts. Viņi vēlas mesties piedzīvojumos, kas vienmēr ir saistīti ar zināmu risku. Skorpionam patīk darīt to, ko citi var uzskatīt par neiespējamu vai nepārvaramu izaicinājumu. Kad uz spēles ir liktas viņa kaislības un intereses, Skorpions nekad nebaidās riskēt.

STRĒLNIEKS

Bez mazākajām šaubām Strēlnieks iegrimst riskantās aktivitātēs un pat bīstamās situācijās pārbauda savu veiksmi. Ja situācija nav pietiekami aizraujoša, Strēlnieks var to pastiprināt ar savu fantāziju un attiecīgi rīkoties. Pat visparastāko ikdienas darbu viņš var pārvērst par lielisku piedzīvojumu. Dažkārt Strēlnieks pievelk sev apkārt sarežģītus cilvēkus, lai tikai padarītu savu dzīvi aizraujošāku. Nemierīgie cilvēki, kurus Strēlnieks cenšas glābt, var ienest viņa dzīvē tik nepieciešamo adrenalīna devu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu