Svētdienas horoskops: 17. septembris

Foto: Al More/Shutterstock

Horoskops svētdienai, 17. septembrim.

AUNS

Mājas vidē iespējama neliela spriedze, tāpēc jāuzmanās no dinamiskas attiecību skaidrošanas. Nestrīdies ar ģimenes locekļiem, bet mēģini no sirds izrunāties.

VĒRSIS

Ja ir labi laika apstākļi, tad izbaudi atvasaru izbraucienā. Varbūt mežā kāda sēnes atrodas un tad ierunāsies tava saimnieciskā daba. Rāmi nesteidzīga diena.

DVĪŅI

Šodien daudz sirsnības un daudz mīlestības. Lēnītēm rosīsies mājās un ģimenē valdīs saskaņa. Savukārt brīvajiem ļaudīm sirdslietās iespējami aizraujoši piedzīvojumi.

VĒZIS

Laba diena mājas darbiem. Būsi pirmais darītājs un iedvesmosi pārējos. Tā ir lieliska sajūta, kad kopā pastrādāts un tad var sēsties pie skaisti klāta pusdienu galda. Sirsnīgas un ģimeniskas sarunas.

LAUVA

Sirdī dziļi apslēptas kaislības, ko grūti izteikt un atklāt. Paej solīti pretī un ļauj noprast par savām izjūtām vai simpātijām. Diez vai otrs to var uzminēt. Laime ir tepat līdzās.

JAUNAVA

Svarīga privātā dzīve. Brīvajiem ļaudīm iespējama interesanta iepazīšanās, kam var sekot aizraujoši piedzīvojumi. Pārdomā labi, ko šobrīd vēlies no attiecībām.

SVARI

Ja sirds brīva, tad saposies un dodies piedzīvojumos. Kāda tikšanās var dzīvi sagriezt virpulī. Ģimenes cilvēkiem rāma un saimnieciska diena. Palutini savējos ar ko gardu, izmēģini jaunas kulinārijas receptes.

SKORPIONS

Vēlams izbrauciens vai sportiskas aktivitātes. Uzturēšanās sabiedrībā uzlādēs ar pozitīvu enerģiju, tāpat arī būs interesanta un noderīga domu apmaiņa ar draugiem.

STRĒLNIEKS

Privātajā dzīvē romantika, viegls flirts un dvēseliskas noskaņas. Cilvēks, ar kuru esi vai būsi kopā, var ienest tavā dzīvē tīkamu harmoniju un līdzsvaru.

MEŽĀZIS

Sargi savu iekšējo pasauli un nestāsti svešiem par savām sajūtām un pārdomām. Ja starp tevi un otro pusīti kas risināms, tā ir tikai jūsu abu darīšana.

ŪDENSVĪRS

Nerīkojies pārsteidzīgi, neļaujies kaprīzēm, bet runā ar tuviniekiem un mīļoto cilvēku par to, kā jūties un ko vēlies. Ja skaista diena, tad prieku sagādās izbrauciens dabā.

ZIVIS

Jāgādā par ģimenes saišu stiprināšanu, ko labi var realizēt, sarīkojot radu saietu, vai rudenīgus dārza svētkus saviem mīļajiem. Atvēli pietiekami daudz laika arī sev, lai pārdomātu svarīgo.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu