Ramzans Kadirovs ir komā, ziņo Ukrainas izlūkdienests (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes pārstāvis Andrijs Jusovs piektdien paziņoja, ka Čečenijas līderis Ramzans Kadirovs ir komas stāvoklī.

"Mēs varam apstiprināt, ka viņam ir vēl viens smags saasinājums un pēdējās dienās viņš ir ļoti smagā stāvoklī," pavēstīja Jusovs.

Izlūkdienesta virsnieks norādīja, ka ziņas par Kadirova kritisko stāvokli saņemtas no dažādiem avotiem medicīnas un politikas aprindās.

"Viņš jau ilgu laiku ir slims, un mēs runājam par sistemātiskām veselības problēmām. Taču pēdējās dienās viņš ir smagā stāvoklī," uzsvēra Jusovs.

Krievijas opozicionārs un bijušais Krievijas Federālā drošības dienesta (FSB) pulkvedis Genādijs Gudkovs intervijā Krievijas publicistei Jūlijai Latiņinai sacīja, ka Kadirovam ir nopietnas nieru problēmas. Esot veikta operācija, kas nav devusi rezultātus, ziņoja ukraiņu medijs UNIAN.

Kadirovs ir ārstējies Berlīnē, un baumas par viņa veselības stāvokļa pasliktināšanos izskan kopš gada sākuma.

Medijs "Bild" bija viens no pirmajiem, kas cēla trauksmi par Čečenijas līdera veselību, norādot, ka Kadirovs nokavējis Putina uzrunu Krievijas Federālajā asamblejā 21. februārī.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu