VIDEO Laima Vaikule atminas tikšanos ar Putinu. Atklāti pasaka, ko domā par diktatoru (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/YouTube

Slavenā Latvijas dziedātāja Laima Vaikule atklāti pateikusi, ko viņa domā par Krievijas diktatoru Vladimiru Putinu, ziņo ukraiņu medijs UNIAN.

"Viņš vienkārši sajuka prātā. Jūs saprotat, ka viņš ir uzņēmies neticamu atbildību. Viņš ir atbildīgs ne tikai par cilvēkiem, viņš ir atbildīgs par katru koku, katru lapsu, zaķi, skudru, viņš ir atbildīgs par visu planētu. Jo viņš iznīcina ne tikai Ukrainu, ne tikai cilvēkus. Viņš iznīcina to, ko Dievs ir radījis," intervijā ukraiņu žurnālistei Natālijai Moseičukai teica Vaikule.

Dziedātāja norādīja, ka Putins uz sevi uzņēmies šausmīgu grēku. Vienlaikus viņa nesaprot, kā diktators nebaidās no visas atbildības par savu rīcību.

"Tā ir neticama atbildība, šausmīgs grēks, teiksim tā (..) Reizēm ziņās redzu Putinu, un domāju – nu, cik daudz grēka šis cilvēks var sevī iedvest? Cik daudz grēka viņā ir? Viņš nemaz nebaidās! Viņš ir zaudējis prātu," saka dziedātāja.

Vaikule atklāj, ka pirms daudziem gadiem, kad viņa satikusi Putinu, viņš atstājis "labu iespaidu". Dziedātāja gan norādīja, ka jau toreiz viņš mācēja izlikties.

"Es biju pazīstama [ar Putinu], mēs uzstājāmies visu prezidentu priekšā, kad sākās "perestroika" (..) Īpaši labu iespaidu atstāja Putins. Viņam labi padevās izlikšanās. Bet tagad tam visam nav nozīmes. Pat ja viņš izdarīja kaut ko labu, šodien tas viss ir izsvītrots," piebilda Vaikule.

Jūnijā "Apollo.lv" ziņoja, ka dziedātāja pārrāvusi visas ar saites ar draugiem no Krievijas.

Vaicāta, kādas ir viņas attiecības ar krievu draugiem pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā pagājušā gada 24. februārī, Vaikule saka: "Nav ne ar vienu kontakta vairāk. Tas tagad nav iespējams, un nezinu, vai kādreiz būs."

To gan nevar teikt par Krievijas estrādes divu Allu Pugačovu un humoristu Maksimu Galkinu - trijotnei ir cieša saikne.

Video: Pilna intervija ar Laimu Vaikuli (krievu valodā)

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu