"Jelgava" un "Daugavpils" spēle futbola virslīgā beidzas ar bezvārtu neizšķirtu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
FK "Jelgava" futbolisti
FK "Jelgava" futbolisti Foto: FK Jelgava/Facebook

"Jelgava" sestdien savā laukumā "Optibet" Latvijas futbola virslīgas 29. kārtā spēlēja neizšķirti ar "Daugavpili".

Spēle beidzās ar bezvārtu neizšķirtu.

Jelgavnieki pirms sestdienas cīņas bija uzvarējuši divos mačos pēc kārtas, turpretī daugavpilieši uz cīņu ieradās ar piecu zaudējumu sēriju.

Šosezon komandas punktus bija dalījušas uz pusēm. Pirmajā cīņā savā laukumā ar 2:1 uzvarēja "Jelgava", otrajā spēlē "Daugavpils" mājās revanšējās ar 5:2, bet trešajā cīņā Daugavpilī tika fiksēts neizšķirts (1:1).

Plkst.16 "LNK Sporta parka" stadionā sāksies galvaspilsētas klubu RFS un "Riga" cīņa, tiešraidē to pārraidot televīzijas kanālam LTV7.

29. kārtas noslēgumā svētdien "Liepāja" savā laukumā tiksies ar "Valmieru", un "Tukums 2000"/"Telms" mājās uzņems Salaspils "Super Nova".

Piektdien kārtas ievadā "Audas" komanda Rīgā ar 3:1 uzvarēja "Metta" futbolistus.

Turnīra tabulas galvgalī ar 70 punktiem 28 spēlēs ir "Riga", kurai ar 67 punktiem seko RFS, šīm komandām pēdējā aplī cīnoties par čempiontitulu. Trešā ir 29 mačos 45 punktus guvusī "Auda", kurai ar 43 punktiem 28 cīņās seko "Liepāja" un ar 41 punktu 27 dueļos - "Valmiera". 29 cīņās 34 punktus ir sakrājusi "Jelgava", bet - 29 punktus - "Metta", "Tukums 2000"/"Telms" ir 27 punkti 28 mačos, "Daugavpils" sakrājusi 26 punktus 29 spēlēs, bet Salaspils "Super Nova" ir astoņi punkti 27 mačos.

Iepriekšējā sezonā pirmo reizi vēsturē par čempioniem kļuva valmierieši, sudrabu izcīnīja "Riga", bet bronzu - RFS, bet Latvijas kausa izcīņā uzvarēja "Auda".

Čempions noskaidrosies pēc četros riņķos aizvadītām 36 spēļu kārtām. Kopumā notiks 180 spēles.

2023.gada sezonā Latvijā pirmo reizi tiek izmantota video tiesneša asistenta (VAR) sistēma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu