Ekskluzīvi auto ar Čečenijas numurzīmēm manīti pie stingri apsargātās Kremļa slimnīcas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Visegrád 24/"X"

Pie stingri apsargātās Krievijas Federācijas prezidenta Administratīvās direkcijas Centrālā klīniskā slimnīcas novērotas vairākas ekskluzīvas automašīnas ar Čečenijas numurzīmēm, kas šķietami ir saistītas ar Čečenijas līderi Ramzanu Kadirovu, vēsta Norvēģijas medijs "Dagbladet" un vairāki "Telegram" kanāli.

Slimnīcas teritorijā novērotas vairākas ļoti dārgas automašīnas ar reģionu automašīnas kodu 95.

Vairāki avoti apgalvo, ka vairākas automašīnas varētu būt saistītas ar Kadirovu un viņa administrāciju.

Viens no tiem, kas manīts pie slimnīcas, ir glauns Mercedes-Benz, kas esot piederošs Čečenijas Iekšlietu ministrijai.

Neatkarīgais Krievijas tiešsaistes laikraksts Vjorstka izsekojis Ramzana Kadirova privāto lidmašīnu, kas līdz šim septembrī veikusi trīs braucienus uz Maskavu.

Piektdien, 15. septembrī, viņa lidmašīna pacēlās no Čečenijas galvaspilsētas Groznijas. Laikraksts vēsta, ka lidmašīnas radaru sistēmas pārstāja raidīt signālu virs Volgogradas pilsētas.

Tas atbilst maršrutam, ar kuru lidmašīna devās uz Maskavu.

17. septembrī Čečenijas līdera Ramzana Kadirova "Telegram" kanālā publiskoti divi video, kuros Kadirovs redzams pastaigājamies, taču nav iespējams uzreiz noskaidrot, kad video uzņemti.

Kijiva piektdien paziņoja, ka Kadirovs ir ļoti smagā stāvoklī. Kadirovs ir ārstējies Berlīnē un baumas par viņa veselības stāvokļa pasliktināšanos izskan kopš gada sākuma.

Vienā no video 46 gadus vecais Kadirovs redzams pastaigājamies lietusmētelī. Viņš smaida, bet seja izskatās pietūkusi. Otrajā video Kadirovs iesaka visiem nodarboties ar sportu.

"Es ļoti iesaku visiem, kas internetā nespēj atšķirt patiesību no meliem, doties pastaigā, paelpot svaigu gaisu un sakārtot savas domas. Lietus var būt brīnišķīgi uzmundrinošs," teikts video.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu