VIDEO "Porsche" auto uz Vanšu tilta izraisa avāriju un "laižas lapās"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/Sadursme/"Instagram"

Pirmdien, 18. septembrī, Rīgā uz Vanšu tilta noticis ceļu satiksmes negadījums. Iespējams, pie stūres sēdējusi sieviete, kas centusies ar otru šoferi sarunāt, lai sakarā ar notikušo netiek saukti likumsargi. 

Sociālajos tīklos aculiecinieka paustā informācija liecina, ka "Porsche" vadītāja neesot devusi ceļu "Toyota" automašīnai. Rezultātā izraisīta sadursme. 

"Pie stūres sēdēja jauna meitene bez tiesībām. Mēģināja sarunāt, lai nesaucu policiju un meloju par to, kurš sēdējis pie stūres. Pēc brīža atnāca trešā persona, piesēdās pie stūres un aizbrauca prom. Policija izsaukta."

Valsts policija portālam TVNET saistībā ar notikušo norādīja, ka, pēc policijas rīcībā esošās informācijas pirmdien, 18. septembrī, ap pulksten 17.30 Rīgā, Krišjāņa Valdemāra un Citadeles ielu krustojumā automašīnas "Porsche" vadītājs, veicot labā pagrieziena manevru, uztriecās automašīnai "Toyota".

Vadītāja identitāte nav noskaidrota. 

Pēc negadījuma "Porsche" auto aizbrauca no negadījuma vietas. Par ceļu satiksmes negadījuma faktu un notikuma vietas atstāšanu ir sākts administratīvā pārkāpuma process. Valsts policija izmeklē negadījuma apstākļus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu