"Baidos ar viņu runāt." Laima Vaikule skaidro, kāpēc kādu laiku nav kontaktējusies ar maestro (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Raimonds Pauls un Laima Vaikule 2011. gadā.
Raimonds Pauls un Laima Vaikule 2011. gadā. Foto: Edijs Pālens/LETA

Nesen dziedātāja Laima Vaikule sniedza interviju "YouTube" kanālā raidījumam "И Грянул Грэм", kur atbildēja uz žurnālista Vadima Radionova un skatītāju jautājumiem. Viņa arī pastāstīja, kāpēc ar maestro Raimondu Paulu baidās sazināties.

Kā zināms, augusta sākumā uz mūža mājām devās komponista Raimonda Paula sieva Lana. Šajā intervijā Laima atklāj, ka pēc Lanas nāves nav kontaktējusies ar Paulu, bet tikai ar viņa meitu Aneti. 

"Neticēsiet, bet līdz šim ar viņu neesmu kontaktējusies, es pat baidos ar viņu runāt, es runāju tikai ar viņa meitiņu. Esmu pārliecināta, ka tas ir šausmīgs zaudējums un tas, ko viņš jūt, – tam ir jābūt ļoti smagi.

Man bail ar viņu satikties. Kā izturēties, es nezinu, jo runāt par to nav iespējams, nerunāt – nesmuki. Tāpēc – kā rīkoties?" retorisku jautājumu uzdod Laima Vaikule.

"Apollo.lv" iepriekš ziņoja, ka Lana pagājušajā gadā pārcieta kājas operāciju, taču pēdējā laikā viņas veselība bija pamatīgi sašķobījusies. Pirms viņas nāves to apliecināja arī maestro māsa Edīte.

Lana mira 84 gadu vecumā. Atvadīšanās no Lanas notikusi vien tuvāko lokā. Piemiņas pasākums pirms kremēšanas noritēja 8. augusta pusdienlaikā, un tajā piedalījušies tikai pieci cilvēki – pats Raimonds Pauls, meita Anete ar vīru un Paulu mazmeitas Annamarija un Monika.

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 19. septembra numurā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu