Medijs: Kadirovs teicis, ka slims ir nevis viņš, bet viņa tēvocis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/Sprinter/"X"

Čečenijas vadonis Ramzans Kadirovs sev pietuvinātā "Telegram" kanālā komentējis baumas par savu slimību, norādot, ka palātā guļ nevis viņš, bet gan viņa tēvocis Magomeds Abdulhamidovičs Kadirovs, ziņo Krievijas medijs "The Insider". 

Pie ziņas pievienots video, kurā blakus savam tēvocim redzams Kadirovs un Krievijas Valsts domes deputāts no Čečenijas Ādams Deļimhanovs. 

Ziņā norādīts, ka Magomeda Abdulhamidoviča radinieki ļoti uztraucoties par viņa veselību, taču tā uzlabojoties. Kadirovs viņu apmeklējis slimnīcā, kur viņš gulējis labā noskaņojumā. 

Čečenijas līderis uzteicis Maskavas Centrālās slimnīcas ārstu profesionalitāti un teicis, ka viņu dēļ viņa tēvocis pārvarēs slimību. 

Ziņas beigās Kadirovs pievērsies baumām par savu veselību un teicis, ka ir "sveiks un vesels", kā arī bijis neizpratnē par spekulācijām. 

Spekulācijas par Kadirova veselību cirkulē jau ilgi. Piektdien, 15. septembrī, Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes pārstāvis Andrijs Jusovs paziņoja, ka Kadirovs ir komā.

Savukārt svētdien, 17. septembrī, čečenu opozicionārs un cilvēktiesību aktīvists Abubakars Jangulbajevs pat ziņoja, ka Kadirovs ir miris.

Turklāt spekulāciju laikā pie Maskavas Centrālās slimnīcas manītas vairākas "čečenu mafijas" automašīnas ar Čečenijas numurzīmēm. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu