Magone Liedeskalna un Ventis aprok kara cirvi un dodas pie terapeita risināt attiecību jautājumus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Šovu zvaigznei un "Avotiņu" saimniecei Magonei Liedeskalnai liela diena - viņa un bijušais mīļotais Ventis un abu kopīgais dēls Raimonds dodas pie ģimenes terapeita, lai iemācītos viens otru uzklausīt un saprastu kā uzlabot savas attiecības bērna dēļ.

Magones un Venta attiecības ir sarežģītas - vienubrīd abi ķiķina, bet jau nākamajā brīdī skandalējas. 

Magone sagaidīja Venti Rīgas autoostā, un viņš bija sarūpējis Magonei ziedus. Magone šķiet samulsusi un paldies vietā izsaka sev raksturīgu repliku par to, vai Ventis ziedus nočiepis no kaimiņdārza. Ventis gan aizkadrā saka: "Es uzskatu, ka tas ir tikai normāli, ja sievietei uzdāvina ziedus. Vai tad vajag kādu īpašu atgadījumu, lai uzdāvinātu ziedus?" 

Vecāki lēmuši doties pie ģimenes terapeita, lai uzlabotu savstarpējās attiecības bērna dēļ. "Nolēmām, ka ģimenes vajadzību dēļ ir jāiet pie terapeita, lai sakārtotu samilzušos jautājumus." 

Pa Rīgas ielām abi iet teju roku rokā, Magone bija ieķērusies Ventim rokā. Magone vēlas atrisināt savstarpējās attiecību problēmas, lai bērnam rastu pareizu izpratni par ģimeni. Lai gan Ventis ir ieradies Rīgā un piekritis pie terapeites doties, viņš tomēr uzskata, ka viņam tas nav vajadzīgs. "Ja godīgi, es nezinu, vai terapeita apmeklējums kaut ko mainīs. Viss tāpat būs vairāk vai mazāk tāpat kā līdz šim."

Abi vien nosmej, ka sliktāk jau nebūs.

Jāatgādina, ka Magone un Ventis savulaik iepazinās, piedaloties šovā "Saimnieks meklē sievu". Abu attiecības rezultējās ar kopīgu dēlu. Šo gadu laikā attiecības bijušas saspīlētās - abi arī tiesājušies gan par aizgādības tiesībām, gan uzturlīdzekļiem. 

Magone ir māmiņa četriem bērniem. 

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu