VIDEO Kartupeļi ar smiltīm un saskābuši salāti. Jaunlaulātie Liepājas pusē neapmierināti ar kāzu mielastu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: MNStudio/Shutterstock

Mārtiņš un Karīna ir kopā jau kopš skolas vecuma. Šovasar abi nolēmuši apprecēties un gredzenus mijuši augustā. Taču gaidītās kāzas izvērtušās nelāgi, jo pamatīgu vilšanos sagādājis kāzu mielasta piegādātājs, ziņo TV3 raidījums "Bez tabu". 

Abi ēdienu pasūtījuši no ēdinātāja Dunalkā, kas savus pakalpojumus piedāvā bērēs, kāzās un citos saviesīgos pasākumos. Pāris saticies ar ēdinātāju un vienojušies par ēdienkarti, kā arī iemaksājuši pirmo iemaksu.

Video: "Bez tabu" sižets

Taču kāzu dienā ēdinātājs ieradies daudz vēlāk, nekā iepriekš norunāts. Turklāt ēdiena kvalitāte bijusi ļoti apšaubāma - salāti bija saskābuši, kartupeļi smilšaini. Deserti un pašu gatavotā gaļa, ko solījuši, netika piegādāta. Nākamajā rītā ēdinātājs arī nav ieradies norunātajā laikā, lai visu savāktu.

Kopā par visu abi samaksājuši aptuveni 3000 eiro. 

Ar šo ēdinātāju nepatīkama pieredze bijusi arī Lāsmai. Arī viņai ēdiens bijis tikpat nebaudāms, lai gan par pakalpojumu samaksājusi teju 2000 eiro. 

Abi pāri lūguši, lai tiek atdota kaut daļa naudas, taču lūgums noraidīts. 

Ēdinātāja pārstāve visas apsūdzības gan noraida. 

"Mēs nevaram no pulksten 19.00 līdz nākamās dienas 11.00 noturēt pārtiku uz galda un ka tā nesabojāsies. Es uzreiz atteiktos no ēdiena, piemēram, kā viņi uztver, ka viss bijis sarūdzis, saskābis. Es nemaz saviem viesiem neļautu tādu ēdienu uzturā lietot, jo tas nav ēdiens, ko drīkst lietot uzturā, ja tas ir sabojājies. Bet nosvinēja, kāzas, ēda visu. Viņi paši teica, ka čekus nevajagot. Mums viss bija sarunāts, mutiski par visu vienojāmies. Naudu neatdošu, man ar viņiem ir bail komunicēt. Kā viņi uzvedās, ierodoties pie manis 28. augustā!" atminas ēdinātāja pārstāve Daina.

Patērētāju tiesību aizsardzības pārstāve abiem pāriem situāciju iesaka risināt, rakstot ēdinātājam oficiālu iesniegumu un tad ar visiem pierādījumiem doties uz patērētāju tiesību aizsardzības iestādi.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu