FOTO UN VIDEO Influencere Terēze Kalmane no Dižstendes izlaidusi savu otro singlu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Foto no privātā arhīva

Šonedēļ nācis klajā jaunās dziedātājas Terēzes Kalmanes (Tereze Kalman) otrais singls ar nosaukumu "Wannabe".

Dziesmas autori ir Julianna Tīruma, JL Kalmann un Dead Cash. Dziesmai būs pieejams arī "lyric video", kuru veidojusi pasaulslavenā video producentu kompānija "351studio", kura sadarbojusies ar Eltonu Džonu, Edu Šīranu, Cardi B, Bruno Marsu u.c. ievērojamiem māksliniekiem.

Par savu jaunāko veikumu Terēze saka: ""Wannabe" ir dinamiska un lipīga dziesma, kas vēsta par tiekšanos pēc slavas un ar to saistītajiem izaicinājumiem. Tas ir stāsts par cilvēkiem, kuri ir gatavi spert drosmīgus soļus, lai tuvotos panākumiem, bieži vien zaudējot savu autentiskumu. Dziesma izceļ kontrastu starp tiem, kas patiesi strādā pie savu mērķu sasniegšanas, un tiem, kas bez oriģinalitātes atdarina citu sasniegumus. Mana dziesma vēsta arī par pašapziņu un palikšanu uzticīgam sev, pat saskaroties ar atdarināšanu un konkurenci. Tas ir atgādinājums, ka autentiskums un patiess talants vienmēr būs pamanāms."

Viņa arī uzsver, kar savu enerģisko melodiju un lipīgo piedziedājumu "Wannabe" ir dziesma, kura aicina klausītājus aptvert viņu unikālās īpašības. Tas ir atgādinājums, cik svarīgi ir, lai cilvēks būtu autentisks un nepakļautos spiedienam, kuru rada vēlme līdzināties kādam citam."

Terēze jau ir atpazīstama personība interneta pasaulē, taču ar savu oriģinālmūziku viņa nāca klajā pirms neilga laika, atzīstot, ka bija uztraukusies, Terēze bija ilgi slēpusi savu balsi.

Vairāk par to, kas ir Terēze Kalmane, lasiet TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik".

Noklausies!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu