"Riga" un RFS telpu futbolisti jauno virslīgas sezonu sāk ar uzvarām

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas telpu futbola Superkausa izcīņas spēle starp "Riga Futsal Club" un "RFS Futsal" komandām "Rimi" Olimpiskajā centrā
Latvijas telpu futbola Superkausa izcīņas spēle starp "Riga Futsal Club" un "RFS Futsal" komandām "Rimi" Olimpiskajā centrā Foto: Paula Čurkste/LETA

"Optibet" Latvijas telpu futbola virslīgas favorītes "Riga" un "RFS Futsal" 23. septembrī svinēja uzvaras jaunās sezonas pirmajā spēlēs.

"Riga" viesos ar rezultātu 16:0 (5:0) sagrāva "Madonas" komandu. Ar pieciem gūtiem vārtiem izcēlās Artjoms Troickis, trīs pievienoja Artjoms Kozlovskis, bet divus - Andžejs Mickēvičs.

Pirmssezonā ievērojami sastāvu pastiprinājusī "Riga" maču aizvadīja bez leģionāriem.

Tikmēr "RFS Futsal" Rīgā ar 12:3 (8:1) pārspēja "Nikers" vienību. Piecreiz pretiniekus pārspēja brazīlietis Eduardu Taborda dus Santuss jeb Dudu, bet pa diviem vārtiem guva Miks Babris un Edgars Tarakanovs.

Vēl sestdien "TFK Salaspils" mājās ar 3:0 (2:0) uzvarēja "Salaspils FA", divus vārtus gūstot Aleksejam Panfilovam.

Šonedēļ sezona tika atklāta ar Latvijas Superkausu, kurā valsts čempione "Riga" ar 4:1 pārspēja Latvijas kausa īpašnieci "RFS Futsal".

Šajā sezonā virslīgā startē deviņas komandas. Divu apļu pamatturnīra beigas plānotas nākamā gada februāra sākumā.

Pagājušās sezonas "Optibet" telpu futbola virslīgas čempionāta finālsērijā "Riga" ar 3-1 uzvarēja "RFS Futsal" komandu, bet Latvijas kausa izcīņas finālspēlē pārāki ar 6:5 bija "RFS Futsal" spēlētāji. Iepriekš "Riga" startēja ar nosaukumu "Petrow" un pērn Čempionu līgā pirmoreiz sasniedza pamatkārtu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu