Nikolajs Puzikovs vairs nav brīvs vīrietis (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

"Dziedošais policists" Nikolajs Puzikovs, viesojoties raidījumā "Pasaki to skaļi", atklāja, ka vairs nav brīvs vīrietis.

Puzikovs jau labu laiku meklējis savu īsto un vienīgo. Viņš iepriekš arī atklāja, ka nav tik vienkārši atrast otro pusīti, ja esi sabiedrībā pazīstams.

Taču viņš vairs nav brīvs vīrietis un nevēlas stāstīt par attiecībām, to pamatojot: "Attiecības vispār nevajadzētu publiski nevienam rādīt. Mana pieredze rāda, ka ir ļaunas acis arī, kas tev nenovēl visu to labāko. Es cenšos savas attiecības publiski nevienam nerādīt.

Es varu šobrīd pačukstēt, ka satiekos ar kādu."

Par savu sirdspuķīti viņš plašāk un konkrētāk nevēlas runāt, tikai min, ka ar šo sievieti spēj iztēloties savu nākotni. "To enerģiju var tikai sajust. Viņa ir cilvēks, kam patīk bērni un dzīvnieki. Es skatos uz sievieti kā uz perspektīvu, uz nākotni. Un galvenais, ka viņa nesmēķē, ko es visās intervijās esmu uzsvēris."

Jau ziņots, ka Puzikovs laimi mīlestībā izmēģināja arī šovā "Mīla kemperī".

Pēdējā laikā dziedošo policistu vajā nedienas - viņš apsūdzēts pēc Krimināllikuma 329. panta, proti, par tādu neizpaužamu ziņu, kas nav konfidenciāla, slepena vai sevišķi slepena informācija, izpaušanu, ja to izdarījusi valsts amatpersona, kura bijusi brīdināta par ziņu neizpaušanu vai kura saskaņā ar likumu ir atbildīga par ziņu glabāšanu.

"Privātā Dzīve" iepriekš vēstīja, ka Puzikovam draud arests, piespiedu darbs vai naudas sods līdz 12 400 eiro.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu