Žigis publiski apvaino pašmāju slavenāko sieviešu pāri. Sendija nepaliek atbildi parādā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: sendijago/ Instagram, ziga_celojumi/TikTok

Liepājnieks Žigis jeb Žigimants Krēsliņš soctīklos publiski neglaimojoši izteicies par pašmāju populārāko sieviešu pāri Sendiju Gabrielu Oficieri un Danutu Tammi, kuras pavisam nesen iestūrēja laulības ostā. Žigis savā monologā izmantojis ne tikai necenzētu leksiku, publiski nopeļot influenceres, bet arī homofobiskus un transfobiskus izteikumus.

Žigis vairāk nekā piecu minūšu garā video, izmantojot necenzētu leksiku, vērsies pret populārajām influencerēm Sendiju Gabrielu Oficieri un Danutu Tammi, vairākkārt dāmas saucot par "ļezbām" un izmantojot dažādus citus rupjus vārdus.

Ar pilnu Žigimanta stāstījumu var iepazīties viņa "Tiktok". (Brīdinājums, necenzēta leksika!)

Lai gan viņš nesaka, ka ir pret viendzimuma pāru attiecībām, tomēr savā manierē, izmantojot necenzētu leksiku, apsprieda arī viendzimuma pāru seksuālās attiecības un pauda neizpratni par, viņaprāt, abām pārlieku pievērsto uzmanību. 

Savā stāstījumā viņš lieto arī citus homofobiskus un transfobiskus izteikumus.

Fitnesa trenere Sendija Gabriela Oficiere reaģējusi uz Žigimanta izteikumiem, uzrunājot viņu vietnē "TikTok".

"Kas ir, Žigi, grāmatiņai sponsori nenāk vai uzmanības trūkums?" savā video, uzrunājot Žigimantu, pauda Sendija.

"Jāsāk ar to, ka mēs diezgan ierēcām par to video," saka Sendija, piebilstot, ka arī ir pārsteigta par augošo popularitāti, tomēr tas abas neuztrauc, viņām ir vienalga, jo abas dzīvo dzīvi.

Sendija arī atklāja, ka savulaik piedalījusies Krēsliņa organizētajās nometnēs un pat auklējusi viņa bērnus. "Zini, Žigi, nometnes laikos tu mums biji tāds kā varonis un ideālā vīrieša paraugs, kā daļa no ģimenes. Laiks gāja, un es tavās acīs izaugu par pretīgu lesbieti. Bet sabiedrība mani zina kā mīlošu sievieti, kā cilvēku, kas iedvesmo cilvēkus un jauniešus sportot, kā arī cilvēku, kurš palīdz dzīvniekiem. Bet pa šo laiku tu esi kļuvis par rupju, pretīgu, sasvīdušu lohu," par Žigimantu izsakās Sendija.

Viņasprāt, Žigis cēlis savu popularitāti uz Sendijas un Danutes rēķina. "Lai jau tev tiek papildus acis no manis, lai parādītu, cik izmisis lohs tu esi."

@sendijago Es nezinu, kurš Tevi sāpinājis, bet apsveicu @Žiga ceļojumi ♬ Drama music suitable for battle scenes etc. - harryfaoki
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu