Divi vadošie NBA apskatnieki ieskicē vēl vienu Bertāna maiņas darījumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns
Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns Foto: FIBA.com

Pazīstamie Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) apskatnieki Bobijs Markss un Zeks Lovs ieskicējuši maiņas darījumu, kurā vajadzētu iekļaut latviešu basketbolistu Dāvi Bertānu.

Bertāns šajā starpsezonā vienreiz jau mainīja komandas, no Dalasas "Mavericks" maiņas darījumā pārceļoties uz Oklahomsitijas "Thunder". Ja Bertāns šosezon neaizvadīs vairāk par 75% sezonas spēļu, viņa 2024./2025. gada sezonas līgumā garantēti vien pieci no 16 miljoniem ASV dolāru. Līdz ar to kāda komanda, iespējams, uz Bertāna rēķina varētu ietaupīt 11 miljonus.

Lovs un Markss ieskicē, ka Bertāns maiņas darījumā varētu pārcelties uz Indianas "Pacers". Reizē ar latvieti uz Indianu dotos jaunais basketbolists Aizeja Džo un trīs otrās kārtas drafta izvēles, savukārt Oklahomsitijas "Thunder" rindas papildinātu snaiperis Badijs Hīlds, kuram ar "Pacers" vienību tā arī nav izdevies vienoties par līguma pagarinājumu.

Aizvadītajā sezonā Bertāns laukumā izgāja vien 45 mačos, vidēji spēlē atzīmējoties ar 4,6 punktiem. Savukārt nesenajā Pasaules kausa finālturnīrā viņš vidēji mačā izcēlās ar 12 punktiem un 3,9 atlēkušajām bumbām. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu