Vīrietis Kentuki miris no kukaiņu, visticamāk, lapseņu uzbrukuma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lapsenes. Ilustratīvs foto.
Lapsenes. Ilustratīvs foto. Foto: pexels.com

59 gadus vecais Kentuki iedzīvotājs miris pēc kukaiņu, visticamāk, lapseņu bara uzbrukuma. Kukaiņu bars bija iemitinājies augsnes maisījuma maisā, kuru vīrietis pārvietoja dārza darbu veikšanai. Iztraucētie kukaiņi izlidoja no maisa un uzbruka vīrietim uz viņa mājas lieveņa, ziņo "Insider".

Vietējo likumsargu "Facebook" ieraksts vēsta, ka sadzeltais vīrietis nogādāts slimnīcā, kur ap pulksten 17.50 vakarā nomiris.

Sākotnējā paziņojumā, kas publicēts 18. septembrī, likumsargi par nāves iemeslu nosauc bišu bara uzbrukumu.

Medijs "Insider" ar vietējiem likumsargiem sazinājās 25. septembrī, lai par notikušo uzzinātu vairāk. "Visticamāk, tās bija lapsenes," medijam atklāja galvenais izmeklētājs.

Cietušo kungu uzreiz pēc negadījuma tuvinieki centās reanimēt, taču vīrietis vēlāk slimnīcā tomēr mira no smagiem elpošanas traucējumiem.

"NBC News" ziņoja, ka 15 līdz 20 gūtie dzēlumi, visticamāk, izrādījās letāli tādēļ, ka pasliktināja jau esošās kunga veselības problēmas.

Saskaņā ar Slimību kontroles un profilakses centra datiem laikā no 2011. līdz 2021. gadam ASV bijuši 788 nāves gadījumi, kas saistīti ar sirseņu, lapseņu un bišu dzēlieniem. Tas nozīmē vidēji 72 nāves gadījumus gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu