FOTO Elīna Pakalne nāk klajā ar savu versiju pēc apsūdzībām no īrētās mājas saimnieces (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: elina__pakalne/ Instagram

Influencere Elīna Pakalne nākusi klajā ar savu versiju pēc tam, kad viņa un Kristaps Zutis publiski tika apsūdzēti par nevīžīgu dzīvošanu un nesamaksātiem rēķiniem īrētajā mājā Pierīgā, kur abi mitinājās apmēram gadu. Mājas saimniece vērsās pie izdevuma "Privātā Dzīve", kur izteica savas domas par nomniekiem. Nu arī Elīna publiski izteikusies par notiekošo un publiskojusi saraksti ar īpašnieci.

Viņa atzīmē, ka izdevums nav vērsies pie Elīnas un Kristapa, lai noskaidrotu viņu viedokli šajā konkrētajā situācijā. "Saimniece ūdens padevi atslēdza par divu dienu kavētiem komunālajiem maksājumiem, tad, kad es informēju viņu, ka vairs nevēlos nomāt šo īpašumu.

Noslēdzot nomas līgumu, iemaksājām drošības naudu 1097 eiro apmērā, no kuras tad arī piedāvāju segt šos komunālos maksājumus saskaņā ar līguma nosacījumiem."

Elīna teic, ka saimniece neesot vēlējusies pildīt nomas līguma nosacījumus, atteikusies segt komunālos pakalpojumus no drošības naudas, kā to it kā paredz nomas līgums, un pieprasījusi samaksāt vēl papildu summu bez jebkāda pamata, piedraudot vērsties pie paziņas medijā, ja netiks izpildīti saimnieces nosacījumi. "Lai samaksājot par komunālajiem pakalpojumiem, tad viņa domāšot, vai atgriezt drošības naudu. Vēršu uzmanību, ka saskaņā ar līguma nosacījumiem drošības nauda bija paredzēta tikai nesamaksāto rēķinu samaksai," pauž Elīna.

"No raksta secinu, ka saimnieces uzvedība ir raksturīga krāpniekiem. Kā pati norāda, tad tas neesot īres līgums, bet gan nomas līgums, tāpēc it kā atainotas ir viņas patvarīgās darbības – ūdens atslēgšana, par ko paredzēta gan administratīvā, gan kriminālatbildība. Šāds viņas paustais viedoklis tikai pastiprina aizdomas par to, ka piesavināties drošības naudu un pieprasīt papildus samaksāt par komunālajiem pakalpojumiem bija viņas iepriekš izplānotas darbības," tā Elīna.

"Tajā glītajā namiņā, par ko raksta izdevums, ir tāds remonts, kur dabīgais nolietojums jau radās pēc pāris mēnešiem, tāpēc, pārējie potenciālie nomnieki, esiet uzmanīgi, slēdzot nomas vai īres līgumu ar šo īpašnieci, kura savas prettiesiskās darbības pēc tam attaisno ar publikācijām žurnālā, nevis risina to likumā noteiktajā kārtībā."

Savu paziņojumu "Instagram" Elīna noslēdz ar tekstu: "Patvarību un nekaunību neattaisno noslēgtā līguma forma."

Jau vēstīts, ka Zutis ar Pakalni kopā ar saviem trīs suņiem apmēram pirms gada sāka kopdzīvi minētajā privātmājā Pierīgā. 

Zutis šajā vasarā paziņoja par šķiršanos no Pakalnes ar sociālo tīklu starpniecību. "Esmu publiska persona, un man ir jums jāpaziņo, ka manas un Elīnas Pakalnes attiecības ir izjukušas, iemesls esmu tikai un vienīgi es," tā bokseris.

Vai abi salīguši mieru, vai tomēr abus saista tikai mājokļa jautājums, nav līdz galam skaidrs.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu