Krievijā cilvēki steidzas uz kino skatīties "Bārbiju". Taču uz biļetēm ir cits filmas nosaukums (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Hamara/Shutterstock

Lai gan oficiāli Studijas "Warner Bros." kinofilma "Barbie" ("Bārbija") netiek rādīta Krievijā, agresorvalsts iedzīvotājiem tomēr ir iespēja to redzēt kinoteātros, vēsta britu raidorganizācija BBC. 

Pēc Krievijas pilna mēroga iebrukuma Ukrainā virkne Holivudas studiju pārtrauca savu filmu izplatīšanu Krievijā. Tomēr neatļautas kopijas dublētas krievu valodā.

Lai izvairītos no problēmām ar licencēšanu, daži Krievijas kinoteātri ir pārdevuši biļetes uz Krievijā veidotām īsfilmām, bet rāda "Bārbiju" kā priekšskatījumu, atzīmē BBC. 

Krievijas kultūras ministrija par to gan nav sajūsmā, jo tā pagājušajā mēnesī secināja, ka filma "neatbilst mūsu prezidenta izvirzītajiem mērķiem un uzdevumiem tradicionālo krievu morālo un garīgo vērtību saglabāšanai un stiprināšanai".

BBC Krievijas korespondents Stīvs Rosenbergs devās uz iepirkšanās centru Maskavā, kur acīmredzami tika izrādīts kases grāvējs "Bārbija". Kinoteātrī bija uzstādītas cilvēka izmēra Bārbijas un Kena kartona lelles, izvietota milzīga rozā spēļu māja ar rozā mēbelēm un tika piedāvāts rozā popkorns. Publika, ar ko sarunājās žurnālists, bija saģērbušies uzkrītoši rozā apģērbā. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu