Svētdienas horoskops: 1. oktobris

Foto: Krasula/Shutterstock

Horoskops svētdienai, 1. oktobrim.

AUNS

Jāgādā par saticību mājās, nesatraucies par niekiem un visas domstarpības mēģini nogludināt diplomātiskā ceļā. Ja risināmi pedagoģiskie jautājumi, dari to mierīgi.

VĒRSIS

Mīlestība dzirkstīs un ielīksmos sirdi. Kopā ar savu otro pusīti pavadīsi jaukus, mīļus un aizraujošus brīžus. Ja šobrīd esi viens, saposies un izej sabiedrībā.

DVĪŅI

Jauka diena ģimeniskā atmosfērā, būs sirsnīgas un sasitošas sarunas un noderīga domu apmaiņa. Ja šobrīd esi attiecību sākumstadijā, mēģini saprast, cik nopietni ir otra cilvēka nolūki.

VĒZIS

Šai dienai daudz krāsu. Dzīve var uzdāvāt tikšanos ar interesantu personību, un viegls flirts pāraugt ciešākās attiecībās. Ģimenes cilvēkiem svarīga finanšu tēma, saplāno izdevumus un lieki netērējies.

LAUVA

Jūtīga uztvere un daudz emociju. Jāturas tālāk no nīgriem ļautiņiem, kuros ir daudz negāciju, jo pats to nemaz negribot, vari noskaņoties uz pesimistiskas nots.

JAUNAVA

Attiecībās rūpējies par saticību. Spriganu dzirksti sirdslietām piešķils kopīgs izbrauciens vai pasākuma apmeklējums, taču jāsargās no bohēmiskām izklaidēm.

SVARI

Šodien daudz jādomā par privāto dzīvi. Ja radušās problēmas vai neskaidrības, izrunājieties par tām ar mīļoto cilvēku. Atklāta saruna nāks tikai par labu. Iespējams, radies kāds pārpratums.

SKORPIONS

Vajadzētu atrast kādu brīdi vienatnei, lai sakārtotu domas un iedziļinātos savās sajūtās. Intuīcija darbosies, un tu sapratīsi cilvēku rīcības motīvus.

STRĒLNIEKS

Ja uz sirds smagums, atceries par draugiem. Kopīgs pasākums vai pusdienas omulīgā krodziņā raisīs daudz pozitīvu emociju. Kādam iespējama intriģējoša tikšanās.

MEŽĀZIS

Attiecībās jārūpējas par saskaņu, nav vērts strīdēties par sadzīves sīkumiem. Kā mēdz teikt: miers baro, nemiers posta. Brīvajiem cilvēkiem jāuzmanās no neapdomīgiem piedzīvojumiem.

ŪDENSVĪRS

Vislabāk jutīsies mājās un kopā ar savējiem. Tā būs miera osta pirms jaunās nedēļas saspringtajām darba dienām, kas ritēs visnotaļ nemierīgi. Vakarā saplāno turpmākos darbus.

ZIVIS

Dodies izbraucienā - labi atpūtīsies un satiksi interesantus cilvēkus. Kāda tikšanās var pāraugt simpātijās ar turpinājumu. Pāriem izbrauciens nāks par labu attiecībām. Būs jauni iespaidi, par ko parunāt.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu