FOTO "Sasodīti traki!" UFC prezidents Vaits atrādījis iespaidīgas ķermeņa pārvērtības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Deina Vaits
Deina Vaits Foto: AFP / Scanpix

Vadošās jaukto cīņas mākslu (MMA) organizācijas boss Deina Vaits savā "Instagram" kontā parādījis, ka sešu gadu laikā ir ievērojami uzlabojis savu fizisko formu.

Pretrunīgi vērtētais UFC prezidents Vaits jau ilgāku laiku MMA sabiedrībā piesaistījis uzmanību ar savu augušo muskuļu masu. Tagad 54 gadus vecais biznesmenis savā "Instagram" kontā parādījis, ka pēdējo sešu gadu laikā pamatīgi izmainījis savu fizisko formu.

"Sasodīti traki," pie attēla raksta Vaits.

"Instagram" lietotāji komentāru sadaļā zobojās, ka Vaitam drīzumā jāgaida ASV Antidopinga aģentūras (USADA) vizīti, kā tas mēdz gadīties, kad sportisti sociālo mediju kontos publisko attēlus ar ievērojami izmainītu fizisko formu. Citi komentētāji UFC bosam norādīja, ka UFC boss šādu rezultātu panācis ar steroīdu lietošanu.

- "Rīt tavā ofisā ieradīsies USADA."

- "To ir apstiprinājusi USADA."

- "Onkuli Deina, uzmanies no USADA."

- "Paulo Koštas slepenā sula."

- "Ar steroīdiem šādus rezultātus var panākt."

- "Deina, tu varētu būt smagā svara čempions. Nākamā cīņa - tu pret Džounsa un Miočiča cīņas uzvarētāju."

Vaits savas karjeras laikā ne reti ir izcēlies ar plaši apspriestiem un arī krietni pretrunīgiem lēmumiem. Piemēram, 2020. gada stāšanās pretim Covid-19 pandēmijai, izveidojot īpašu cīņu salu. Šā gada pašā sākumā viņš uzmanības epicentrā nonāca pēc tam, kad viņš savas sieva pļaukai atbildēja ar sitienu viņai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu