Balcers turpina spēlēt rezultatīvi Šveices augstākajā līgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: ZSC Lions/Facebook

Latvijas hokejists Rūdolfs Balcers piektdien Šveices augstākās līgas (NL) mačā tika pie vārtiem un rezultatīvas piespēles un palīdzēja Cīrihes "Lions" izcīnīt uzvaru.

"Lions" savā laukumā ar rezultātu 5:1 (3:0, 1:1, 1:0) uzvarēja "Kloten".

Balcers guva mājinieku pirmos vārtus spēles ceturtajā minūtē un nepilnas sešas minūtes vēlāk asistēja komandas otrajā vārtu guvumā, kad vairākumu rezultatīvi noslēdza Dereks Grānts.

Latvietis kopā uz ledus pavadīja 17 minūtes un 45 sekundes, no kurām divas minūtes un deviņas sekundes spēlēja vairākumā, bet vēl minūti un 25 sekundes - mazākumā. Viņš statistikā atzīmējās ar diviem rezultativitātes punktiem, trīs metieniem pa vārtiem un noslēdza maču ar lietderības koeficientu +1.

Citā spēlē Oskara Lapinska pārstāvētā Langnavas "Tigers" viesos ar rezultātu 2:1 (1:0, 0:0, 0:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja "Biel-Bienne". Lapinskis, spēlējot 11 minūtes un 41 sekundi, pabeidza maču ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šveices čempionāta kopvērtējumā "Lions" astoņos mačos tikusi pie 20 punktiem un ir līdervienība, Ivara Punnenova un Ronalda Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne" ar 13 punktiem astoņās spēlēs ir ceturtā, bet "Tigers" ar pieciem punktiem septiņās cīņās ir pēdējā 14 vienību čempionātā.

Iepriekšējā sezonā par Šveices čempioni kļuva tobrīd Latvijas uzbrucēja Denisa Smirnova un aizsarga Sanda Smona pārstāvētā Ženēvas "Servette", kas finālsērijā ar 4-3 pieveica "Biel-Bienne".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu