"Vienkārši neticami." Mīklainos apstākļos mirušās "American Airlines" stjuartes radiniece komentē notikušo (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"American Airlines" lidmašīna.
"American Airlines" lidmašīna. Foto: Reuters/ScanPix

Nogalinātās 66 gadus vecās "American Airlines" stjuartes vīra māsa sniegusi komentāru par notikušo, norādot, ka par viņas nāvi nav zinājusi līdz piektdienai, 29. oktobrim, ziņo izdevums "People".

Atklāts mirušās vārds - Diāna Ramosa.

"Es esmu šokā, ka kaut kas tāds varēja notikt," stāsta Ramosas māsa Helena Alaniza. "Vienkārši neticami, viņa šķita tik jauka". 

Alaniza norāda, ka Diāna ar vīru Reimondu, kas ir Alanizas brālis, lielā mērā dzīvoja savā nodabā. "Viņa daudz lidoja un viņas grafiks bija aizņemts, tāpēc Diāna ne vienmēr bija pieejama."  

Viņa teica, ka kopš Reimonda nāves 2021. gadā viņa no Diānas neko nebija dzirdējusi, kas viņai licis raizēties. Sieviete nav zvanījusi, kā arī nav atbildējusi uz zvaniem.

Alaniza norāda, ka septembris viņai ir sevišķi smags mēnesis, jo tajā mirusi gan Diāna, gan Reimonds un viņas vecāki.

Jau iepriekš ziņots, ka 25. septembrī Diānu Ramosu atrada mirušu "Marriott" viesnīcā Filadelfijas lidostā. 

Izmeklētāji ABC vietējai filiālei "Action News" sacīja, ka nekas neliecina par kādas citas personas ienākšanu istabā vai sievietes pretošanos. Istabā arī netika atrasts nekas, kas varētu tikt uzskatīts par nozieguma ieroci.

Liecībās ziņots, ka sievietes līķis tika atrasts ar aizbāztu muti. Stjuartes mutē esot bijis kāds auduma gabals, iespējams, zeķe.

Turklāt sievietei bija paredzēts izrakstīties no viesnīcas divas dienas pirms traģiskā atklājuma.

Izmeklētāji nāves gadījumu nosaukuši par "aizdomīgu", taču nāves cēlonis vēl nav noskaidrots.

Filadelfijas policijas galvenais inspektors Skots Smols telekanālam NBC10 sacīja, ka sievietes nāve, visticamāk, bijusi "pēkšņa".

"Visi joprojām cenšas noskaidrot, kas noticis un kāpēc viņas kolēģi viņu vienkārši atstāja viesnīcā," izdevumam "PEOPLE" pastāstīja avots, kurš strādā par "American Airlines" stjuarti, norādot, ka sievietes apkalpes kolēģi atrodas Losandželosā.

"Šobrīd daudz neskaidru detaļu un jautājumu," viņi piebilda.

Izmeklētāji arī atklājuši, ka sievietes viesnīcas numurā tika atrastas "vairākas" aizzīmogotas pudeles ar recepšu zālēm, norāda "FOX".

Šobrīd tiek gaidīti autopsijas rezultāti.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu