VIDEO Par suni kļuvušais japānis Toco: Citi suņi ar mani nespēlējas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ZeppetJP/"X"

Savdabīgais japānis Toco, kas iztērēja aptuveni 2 miljonus jenu (12,600 eiro), lai izveidotu kollija kostīmu, ir atgriezies publiskajā telpā un izstāstījis, kā viņam sokas ar iepazīšanos ar citiem suņiem, ziņo izklaides izdevums "LADBible".

Četrkājainie draugi, diemžēl, vīrietim nepievērš tādu uzmanību kā citi cilvēki sociālajos tīklos. "Viņi izskatījās mazliet pārsteigti un diemžēl pret mani neizturējās kā līdzvērtīgu," britu izdevumam "The Sun" norādīja Toco. 

Taču vīrietim ir plāns - viņš turpmāk iecerējis draudzēties nevis ar īstiem suņiem, bet gan citiem cilvēkiem, kas uzsākuši jaunu dzīvi dzīvnieku kostīmos. "Es domāju, ka tas būtu lieliski. Es gribu viņus satikt," stāsta Toco. 

Diemžēl jaunais mērķis nav vainagojies ar panākumiem. 

Toco arī atklājis, ka izvēlējies tieši kollija kostīmu, jo tas esot cilvēka izmēriem atbilstošs.

Pasaule par Toco uzzināja pērnā gada aprīlī, kad viņš dalījās ar video, kur kollija kostīmā veļas pa zemi un māj kamerai ar ķepu. 

Toco ir arī "Youtube" kanāls, kurā viņš iemūžina mirkļus no dzīves kollija kostīmā. Kanāla aprakstā teikts: "Es gribēju būt dzīvnieks, tāpēc kļuvu par kolliju."

Viņš publicējis arī video, kurā iepazīstina ar sevi. 

Citā video suņa tērpā esošais cilvēks cenšas spēlēt galda tenisu. 

Aptuveni gadu pēc savas debijas kā mājdzīvniekam Toco dalījās ar video, kurā viņš redzams parkā, sastopot īstus suņus un garāmgājējus.

Uzņēmums, kas radīja reālistisko kollija tērpu, "Zeppet", savā mājaslapā dalījās ar detaļām par kostīmu. "Zeppet" ir pazīstams ar modeļu un skulptūru izgatavošanu, galvenokārt televīzijas un kino vajadzībām. 

"Pēc klienta lūguma izgatavojām suņa kostīmu. Pēc kollija modeļa tas atveido īsta četrkājaina suņa reālistisku izskatu," raksta uzņēmums, norādot, ka kostīma izgatavošana prasīja 40 dienas. 

Intervijā japāņu medijam "MyNavi" Toco sacīja, ka izvēlējies kollija kostīmu, jo suņa garā kažokāda aizēno viņa figūras cilvēciskos aspektus.

"Es izvēlējos kollija kostīmu, jo tas izskatās īsts, kad to uzvelku. Mani mīļākie dzīvnieki ir četrkājainie, it īpaši mīlīgie," sacīja Toco. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu