Daudzbērnu mātes prasības SOS auklītei sašūpo internetu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: shurkin_son/Shutterstock

Par interneta hitu kļuvis kādas amerikānietes prasību saraksts SOS auklei, vēloties saviem bērniem atrast labāko aukli no labākajām.

SOS jeb pēdējā brīža aukles ir plaši izplatīts pakalpojums, kad kaut kur steidzami nepieciešams doties un nav kur atstāt bērnus. Šo pakalpojumu izlēma izmantot arī māte vārdā Temija.

Sieviete publicēja sludinājumu, kurā vēstīja, ka meklē aukli ar maģistra grādu un atsauksmēm no "pieciem profesionāļiem". Pretendentei nedrīkst būt sociālo tīklu konti (jo viņas bērniem tie neesot jāredz), toties viņai jābūt fantastiskai pavārei un apkopējai, kā arī vecākai par 25 gadiem.

Tāpat sieviete norādīja, ka meklē kādu, kas nedzer un nepīpē, un auklei nedrīkst būt tetovējumi vai pīrsingi. Vēl sludinājumā bija teikts, ka pretendentei būs jāiziet arī narkotiku tests. Auklei jābūt savam transportam un jāspēj ierasties pēc pirmā pieprasījuma.

Vēl neparastāku sludinājumu padarīja fakts, ka sieviete meklēja aukli 30 stundu darbam nedēļā, par piecām darba dienām piedāvājot maksāt tikai 200 ASV dolārus. Turklāt, kā izrādās, auklei būs jāpieskata nevis viens, bet četri bērni vecumā no diviem līdz septiņiem gadiem.

Nav zināms, vai sievietei izdevās atrast kādu, kas atbilstu viņas prasībām. Internetā cilvēku reakcija uz darba piedāvājumu bija visai asa.

Vairāki norādīja, ka par minēto summu sievietei nekad neizdosies atrast kādu, kas pieskata četrus bērnus, kamēr citi jokoja, ka šeit jau tiek meklēti vismaz trīs profesiju pārstāvji – mājkalpotāja, aukle un pavāre.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu