Liepājā darbību pārtrauks veikals "SPAR"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
“SPAR” tīkla veikals. Ilustratīvs attēls.
“SPAR” tīkla veikals. Ilustratīvs attēls. Foto: Edgars Pohevičs

Liepājā, Zemnieku ielā, savu darbību pārtrauks "SPAR" veikals, informēja SIA "SPAR Latvija" valdes loceklis Oskars Millers.

Vienlaikus viņš norādīja, ka franšīzes ņēmējs, kam veikals pieder, ir SIA "Skarleta", tāpēc aizvēršanās datumu nevar komentēt.

"SPAR" pārstāvis pieļāva iespēju, ka veikala aizvēršanos varētu būt ietekmējusi neizdevīgā lokācija, bet piebilda, ka uzņēmums un "SPAR Latvija" attiecības beiguši draudzīgi.

Millers norādīja, ka "Skarleta" pieder divi "SPAR" veikali. Par otru veikalu, kas atrodas Saldū, Rīgas ielā, Millers komentāru nesniedza.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka "Skarleta" pērn strādāja ar 791 617 eiro apgrozījumu, kas ir 4,1 reizi vairāk nekā 2021.gadā, vienlaikus uzņēmums strādāja ar 211 786 eiro zaudējumiem, pretstatā peļņai gadu pirms tam.

Uzņēmums reģistrēts 1994.gadā, tā pamatkapitāls ir 2916 eiro. Uzņēmums vienādās daļās pieder Jānim Sausnītim, Jānim Strautiņam, Jurim Aizezeram un Aloizam Norkusam.

Jau ziņots, ka "Skarleta" pērn augustā atvēra pirmos divus "SPAR" veikalus Latvijā.

Kompānija "SPAR Latvija" darbības pirmajā finanšu gadā, kas ilga gandrīz 18 mēnešus, proti, no 2021.gada 7.jūlija līdz 2022.gada 31.decembrim, strādāja ar 167 343 eiro apgrozījumu un 433 655 eiro zaudējumiem.

Kompānija "SPAR Latvija" reģistrēta 2021.gada jūlijā. Tā apmaksātais pamatkapitāls ir 570 000 eiro.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu