Jānis Āmanis atklāj, kas ir noslēpumainā sieviete, kura izmainīja viņa dzīvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: janisamanis/Instagram

Aktieris Jānis Āmanis (40) nu sabiedrībā iziet ar kādu noslēpumainu sievieti. Izrādās, ka šī ir tā pati sieviete, kuras iedvesmots vasaras sākumā viņš aizgāja no darba Latvijas Nacionālajā teātrī.

Žurnāls "Kas Jauns" novērojis, ka jaunās draudzenes pavadībā Jānis Āmanis nesen ieradās bijušajā darbavietā, lai noskatītos režisora Elmāra Seņkova jauniestudēto izrādi "Spēlēju, dancoju".

Jānis atklāja: "Viņu sauc Dace. Par attiecībām man ļoti netīk citiem stāstīt. Cienu to cilvēku, kas ir man blakus. Jo es šo aktiera profesiju savulaik izvēlējos un esmu rēķinājies, ka aktiera būšanai līdzi nāk ari publicitāte. Savukārt, ja otrs cilvēks ar publisko pasauli nav saistīts, tad viņam tomēr ir tiesības nekļūt par publisku personāžu.

Jā, Dace ir sieviete, kura man deva ierosmi un sniedza iedvesmu ko mainīt profesionālajā dzīvē, tostarp arī aiziet no aktiera darba teātri. Viņa iedvesmoja ar savu piemēru, kā viņa kāpj pa karjeras kāpnēm, kā strukturē laiku, plāno un dara darbus. Viņa mani iedvesmoja, sakot: "Tevī ir daudz lielāks potenciāls, nekā tu spēj iedomāties. Tas taču ir redzams! Ar saviem kontaktiem, apķērību tu varētu kalnus gāzt!""

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 3. oktobra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu