Ielāpi, bedres un augstas apmales. Kas notiek ar Rīgas ielām?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Rūdolfs Golubovs/"X"

Rīgā katru vasaru notiek daudz remontdarbu, tomēr šovasar remonti aizritēja daudz apjomīgāk, kas skaidrots gan ar Dziesmu svētku vajadzībām, gan "Rail Baltica" integrāciju Rīgas centra satiksmes tīklā. Taču daudzi no šiem remontiem vēl nav pabeigti un īstenotie būvdarbi nereti izskatās nepārdomāti vai nekvalitatīvi. TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnāls "Klik" sazinājās ar Rīgas domi, lai noskaidrotu aktualitātes par Rīgas ielu remontu gaitu. 

Slikto ielu stāvokli dome skaidro ar to, ka iepriekšējos gados pašvaldība to uzlabošanai un atjaunošanai ir atvēlējusi pārāk maz līdzekļu. Tagad katru gadu tiek solīts uzlabot pēc iespējas vairāk ielu.

Sevišķi bieži iedzīvotāji sociālajos tīklos sūdzējušies par daudzajām bedrēm Rīgas asfaltētajās ielās, kas bieži vien nodara bojājumus automašīnu riepu diskiem un spiež braukt daudz lēnāk.

Rīdzinieki bieži pauduši vajadzību nolīdzināt ietvju apmales, kas palīdzētu pārvietoties māmiņām ar bērnu ratiņiem un citiem iedzīvotājiem.

Tāpat gājējiem galvassāpes sagādā būvdarbu vietās ierobežotās pārvietošanās iespējas. Lai nokļūtu no punkta A uz punktu B, iedzīvotāji nereti spiesti doties caur būvlaukumu vai iet pa brauktuvi.

Tāpat iedzīvotājus mulsina satiksmes organizācija atjaunotajā Lāčplēša ielas posmā pie Dzelzceļa tilta. Velobraucēju ieskatā veloceliņš Lāčplēša un Satekles ielu krustojumos izbūvēts nepārdomāti, jo aiz gājēju pārejas nekur tālāk neved.

Ar Rīgas domes atbildēm uz iedzīvotāju sūdzībām un sniegto informāciju par nepabeigtajiem un ieplānotajiem remontdarbiem iepazīsties TVNET GRUPAS tiešssaistes žurnālā "Klik".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu