VIDEO "Trakākais, ko savā dzīvē esmu darījusi." Sipeniece-Gavare dalās ar pēdējā laika lielākā piedzīvojuma aizkulisēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Baiba Sipeniece-Gavare
Baiba Sipeniece-Gavare Foto: Kaspars Krafts/f64

TV personība un radio "Star FM" balss Baiba Sipeniece-Gavare pavisam nesen devās aizraujošā piedzīvojumā, pievarot 120 km garu distanci nepilnas nedēļas laikā. Podkāstā "Pats krējumiņš" Baiba atklāja ceļojuma aizkulises.

Baiba ātri vien piekritusi šai avantūrai, bet to, kas no viņas tajā tiks prasīts, Baiba sapratusi tikai pēc tam.

Projekta nosaukums ir "Ārpus zonas: polārais loks". Pie skatītājiem tas nonāks vien nākamā gada pirmajā pusē. Projekta ietvaros vairāki Latvijā pazīstami cilvēki bez īpašām ērtībām un izaicinošos apstākļos mēroja 120 km garu distanci Zviedrijas kalnos nepilnas nedēļas laikā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baiba Sipeniece-Gavare (@baiba.sipeniecegavare)

"Akmeņi, klintis! Man patīk pa Grieķijas salām ar jahtu braukt!" savus pirmos iespaidus atcerējās Baiba. Viņa neslēpa, ka brīdī, kad sapratusi, kam devusi savu piekrišanu, sekoja neliela panika.

Baiba atzīmēja, ka šis piedzīvojums bija kārtīgs izaicinājums viņas fiziskajam ķermenim un mentālajai noturībai. Pirms ceļojuma viņa esot cītīgi gatavojusies, daudz domājusi par fizisko sagatavotību, kā arī piemērotu apģērbu.

TV personība norādīja, ka piekritusi šim projektam tāpēc, ka īsi pēc atgriešanās no atvaļinājuma neesot iedziļinājusies. Viņa pieņēmusi izaicinājumu arī cilvēku dēļ, kas arī piekrituši doties 120 km garā pārgājienā.

"Ja būtu kaut viens kompānijā, kas tur bojātu gaisu, tas būtu pavisam cits ceļojums," intervijā sacīja Baiba Sipeniece-Gavare. Neskatoties uz grūtībām, kas viņu sagaidīja Zviedrijas klinšu un kalnu apvidū, tieši cilvēki bijuši tie, kas padarījuši to ceļu pieveicamu.

Vairāk skaties video!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu