FOTO Obamu pāris publisko sirsnīgas kopbildes, apsveicot viens otru 31. kāzu jubilejā

Apollo.lv

Kādreizējais ASV prezidents Baraks Obama ar mīļoto sievieti Mišelu nosvinējuši savu 31. kāzu jubileju. Pāris ar sirsnīgiem kadriem dalījies soctīklos.

Publiskojot kopbildi, Baraks Obama raksta: "Daudz laimes jubilejā, mīļā! Mišela, tu esi izcila, laipna, jautra un skaista, un man ir paveicies, ka varu tevi saukt par savu."

Arī kādreizējā ASV pirmā lēdija veltījusi sirsnīgus vārdus savam vīram: "31 gads laulībā, un priekšā vēl viss mūžs. Man patīk iet cauri dzīvei ar tevi. Daudz laimes jubilejā, mīļais!"

Obamas kundze intervijās bijusi diezgan atklāta par savas laulības kāpumiem un kritumiem.

Savulaik pašas veidotajā raidījumā viņa teica: "Ir bijuši brīži, kad man gribējies izgrūst Baraku pa logu. To saku, lai jums parādītu, ka jūtas var būt ļoti spēcīgas, bet tas nenozīmē, ka visam uzreiz ir jāatmet ar roku." Obama piebilda, ka šādi periodi varot ilgt pat vairākus gadus.

"Ziniet, ja mēs uzskatītu, ka šie šķēršļi izposta laulību, tad mēs ar Baraku jau būtu izšķīrušies daudz reižu, taču mums ir ļoti stipra laulība. Ja es būtu atmetusi visam ar roku, padevusies grūtību laikā, tad būtu zaudējusi arī visu skaisto, kas ir mūsu attiecībās," tā Mišela.

Foto: AFP/ Scanpix

Obamu laulībā izaugušas divas meitas.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu