"Brīžiem esmu gribējusi izgrūst Baraku pa logu!" Mišela Obama atklāj ilgtermiņa attiecību noslēpumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mišela Obama.
Mišela Obama. Foto: Reuters / Scanpix

"Jūs nevarat visu laiku iet uz "Tinder" randiņiem un pēkšņi attapties ilgtermiņa attiecībās. Tajās jāiegulda daudz darba," minējusi Mišela Obama, kura sniegusi padomus ilgtermiņa attiecībām pašas veidotajā raidījumā, vēsta portāls "People".

Kādreizējā ASV pirmā lēdija, kura pēc mēneša kopā ar vīru Baraku Obamu svinēs savu 28. kāzu jubileju, "Mišelas Obamas podraidē" atklājusi, cik daudz darba jāiegulda ilgtermiņa attiecībās.

Obamas kundze, kura bijusi diezgan atklāta par savas laulības kāpumiem un kritumiem, sarunājusies ar Konanu Obraienu, kurš ir precējies jau kopš 2002. gada. Viņi apsprieduši to, cik svarīgi ir nepadoties, kad attiecībās rodas grūtības.

"Ir bijuši brīži, kad man gribējies izgrūst Baraku pa logu. To saku, lai jums parādītu, ka jūtas var būt ļoti spēcīgas, bet tas nenozīmē, ka visam uzreiz ir jāatmet ar roku," teikusi Obama, piebilstot, ka šādi periodi varot ilgt pat vairākus gadus.

Lai gan katrās ilgtermiņa attiecībās ir savi šķēršļi, gan 56 gadus vecā Obama, gan 57 gadus vecais Obraiens apgalvojuši, ka iepriekšējās paaudzes nav bijušas pietiekami atklātas par to, kā pievarēt izaicinājumus laulībā.

"Jauni pāri saskaras ar šķēršļiem un viņiem uzreiz šķiet, ka attiecības nav izdevušās," paskaidroja Obama.

“Ziniet, ja mēs uzskatītu, ka šie šķēršļi izposta laulību, tad mēs ar Baraku jau būtu izšķīrušies daudz reižu, taču mums ir ļoti stipra laulība. Ja es būtu atmetusi visam ar roku, padevusies grūtību laikā, tad es būtu zaudējusi arī visu skaisto, kas ir mūsu attiecībās," minējusi divu bērnu mamma.

Runājot par īpašībām, kas būtu vissvarīgākās, meklējot partneri atlikušajai dzīvei, Obamas kundze salīdzinājusi to ar basketbola komandas izvēli: "Kad skatāmies uz komandu, vēlamies, lai tajā būtu vislabākie spēlētāji, cilvēki, ar kuriem ir iespējams uzvarēt. Jūs nevēlaties, lai komandā būtu "vājie posmi" vai kāds, ko jums vajadzētu vadīt.

"Ja esat komandā, jums ir jāmāk darīt visu, it īpaši basketbolā. Jūs nekad neizvēlētos kādu, kas teiktu - es protu tikai driblēt, es nemetu bumbu grozā, es neaizsargāju, tikai driblēju," turpinājusi bijusī pirmā lēdija.

Grāmatas "Izaugt" autore arī uzsvērusi to, cik svarīgi ir dot sev laiku, lai saprastu, kā cilvēks, ar ko veidojat attiecības, rīkojas dažādās situācijās. Viņa uzsvērusi, ka "nepastāv maģisks triks, kas Jums ļaus vienā mirklī būt ilgtermiņa attiecībās. Ir jāsāk ar pamatiem - jāatrod kāds, jābūt atklātam par savām iecerēm, jābūt nopietnam pret attiecību veidošanu, jāuzticas, jāsāk veidot attiecības, tad jāsaprot, kur esat nonākuši. 

Visbeidzot, ļaujiet tam notikt.

Jūs nevarat iet uz "Tinder" randiņiem un gaidīt, ka pēkšņi būsiet ilgtermiņa attiecībās."

Obamas kundze uzsvērusi, ka attiecībās ļoti svarīga ir tieši atklātība.

"Pagājušajā nedēļā ar Konanu runājām par mūsu laulībām. Šīs attiecības var būt viens no mūsu identitātes pamatelementiem - tās nes tik daudz prieka, jēgas un atbalsta katru dienu," Obama raksta savā "Instagram" kontā zem attēla, kurā redzama ar savu vīru kāzu dienā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

Obama iepriekš intervijās minējusi, ka esot meklējusi pāru terapeita palīdzību, atgādinot, ka nevienas attiecības nav ideālas.

Mēs esam kā paraugs, tāpēc ir svarīgi būt patiesai un pateikt - laulībā dažbrīd šķiet, ka vēlaties aiziet, tas ir normāli, jo esmu tā jutusies," sacījusi rakstniece.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu