"Gribu saņemt vismaz kādu naudu." Jana Bruk lombardā noskaidro saderināšanās un laulības gredzena vērtību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Influencere Jana Bruk ar draudzeni devusies uz lombardu, lai noskaidrotu sava laulības gredzena vērtību un atbrīvotos no tā, liecina šova "Slavenības. Bez filtra" ieskats.

"Es gribu nodot savus gredzenus un saņemt vismaz kādu naudu," tā viņa skaidro savu lēmumu. Jana vēlas atbrīvoties no visa, kas viņu saistīja ar bijušo mīļoto Dāvidu. 

Laulības gredzens un saderināšanās gredzens.
Laulības gredzens un saderināšanās gredzens. Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Jana atminējās, ka savulaik pāris gredzenos vēlējās iegravēt īpašu vēstījumu. "Labi, ka neiegravējām, varbūt lombardā tas nederētu."

Jana vēlējās uzzināt, cik vērtīgs ir saderināšanās gredzens. Lombarda darbiniece atklāja, ka aptuvenās aplēses liecina, ka tā vērtība ir 31 eiro un 60 centi. "Es sapratu, ka tas ir par maz, turklāt gribēju atstāt sev par piemiņu," teic Jana.

Savukārt laulības gredzena aptuvenā vērtība ir 56 eiro. Jana atklāja, ka bija cerējusi, ka šī gredzena vērtība būs lielāka.  Zinot to, ka gredzenu Jana vairs nekad neredzēs un to nevarēs atpirkt, Jana atzinās, ka viņai kļuvis mazliet žēl.  

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pēc ilgāka Jana ar bijušo mīļoto Dāvidu atkal tikās vaigu vaigā, lai beidzot izrunātos. 

Ļoti atklātu interviju ar Janu par attiecībām un daudz citām intīmām tēmām lasiet TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik".

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu