Zināms, kad pazīstamajā Polijas KSW organizācijā debitēs Latvijas MMA cīkstonis Fleminas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Madars Bertholds Fleminas
Madars Bertholds Fleminas Foto: Dolly Clew/ Cage Warriors

Latvijas jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Madars Bertholds-Fleminas debiju populārajā Polijas organizācijā "Konfrontacja Sztuk Walki" jeb KSW piedzīvos šā gada izskaņā, sarunā ar "Apollo.lv" apstiprināja pats cīkstonis.

KSW ir, iespējams, spēcīgākā un prestižākā Eiropas MMA organizācija, par šo godu sacenšoties ar Lielbritānijā bāzēto "Cage Warriors", kuru Fleminas pārstāvēja iepriekš.

"Instagram" konts "_mma_top_news" pavēstīja, ka Fleminas savu KSW debiju piedzīvos "KSW 89" cīņu šovā, kas norisināsies 16. decembrī. Šādu informāciju "Apollo.lv" apstiprināja arī pats cīkstonis, pagaidām gan neatklājot sava nākamā pretinieka vārdu.

Fleminas savu līdz šim pēdējo cīņu šā gada 21. jūlijā, jau pieminētās "Cage Warriors" organizācijas ietvaros ar otrā raunda tehnisko uzveicot Danielu Skibinski.

Ārzemju mediji ziņoja, ka Fleminas debijai KSW bija jānotiek jau oktobrī, tomēr dažādu, ar pretiniekiem saistītu apsvērumu dēļ latvieša debija atlikta līdz decembrim.

Par Latvijas ekspresi dēvētais cīkstonis "Cage Warriors" pārstāvēja no 2019. gada, kad viņš savā organizācijas debijā pieveica Džordžu Hardviku. Savas profesionālās karjeras laikā Fleminas ir izcīnījis 12 uzvaras, piedzīvojot četrus zaudējumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu