Realitātes šova zvaigzne Donalds Tramps

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/ Scanpix

Slaveni mūziķi, aktieri, sportisti vai realitātes šovu dalībnieki nereti izmanto iegūto popularitāti un atpazīstamību, lai sāktu karjeru politikā un pretendētu uz augstiem amatiem, pat valsts prezidenta postenim. Viens no tiem ir arī Donalds Tramps, vēsta "National Geographic".

"National Geographic" sniedza ieskatu, kā Tramps kļuva atpazīstams pirms nonākšanas 45. ASV prezidenta amatā. 

Donalds Tramps piedzima turīgā ģimenē un savu karjeru sāka, strādājot tēvam piederošajos uzņēmumos. Viņš ātri vien kļuva slavens gan ar savu bagātību, gan ar ekstravaganto dzīvesveidu. Taču ar to viņam bija maz. Viņš izmantoja jebkuru iespēju, lai par viņu runātu.

Piemēram, reiz pie viņa, kā pie Ņujorkas viesnīcas īpašnieka, vērsās kulta filmas "Viens pats mājās" veidotāji. Viņi vēlējās izmantot telpas filmēšanai, un Tramps piekrita, taču ar nosacījumu, ka būs redzams filmas epizodē. Toreiz neviens nevarēja iedomāties, ka pēc nepilniem 20 gadiem Tramps būs ASV prezidents.

@90snostalgiatrip “Nobody has ever been as good of an actor as me. Have you ever seen a scene like that? The director said it was the best acting in a generation. Or more! People say nice things about me. Because I win.. and I continue winning. Until we lose.” . . . . #trump #donaldtrump #nostalgia #90s #90snostalgia #90skids #fyp #foryou #throwbacks #90saesthetic #90scommercial #1990s #homealone #homealone2 #45 ♬ original sound - 90’s Nostalgia Trip!

2000. gados Tramps bija skaistumkonkursa "Miss Visums" licences īpašnieks un aktīvi iesaistījās konkursa rīkošanā. Gadā, kad pasākuma fināls notika Maskavā, Tramps bija redzams arī Krievijas dziedātāja Emīna Agalarova mūzikas videoklipā.

Taču vislielākos panākumus šovbiznesa lauciņā Tramps guva ar savu realitātes šovu "The Apprentice" jeb "Māceklis". Daudzi miljoni skatītāju tieši tur iepazina Trampu, kurš katra raidījuma beigās kādam no dalībniekiem teica savu iemīļoto frāzi: "Tu esi atlaists!".

Jāpiebilst, ka kopumā raidījums bija ēterā 15 sezonas no 2004. līdz 2017. gadam, taču sākot ar 15. sezonu Trampu vadītāja lomā nomainīja Arnolds Švarcenegers. Bet Tramps par to nebēdāja, jo 2016. gadā viņš uzvarēja Hilariju Klintoni un kopā ar sievu Melāniju un dēlu Baronu ievācās Baltajā namā.

Tramps, iespējams, bijis visskandalozākais prezidents ASV vēsturē, tāpēc nav brīnums, ka uz otro termiņu viņu nepārvēlēja. Bet viņš ir apņēmības pilns vēlreiz cīnīties par prezidenta amatu un gatavs piedalīties 2024. gada vēlēšanās.

Jau šo sestdien, 7. oktobrī, kanālā "National Geographic" būs skatāms pārsteidzošais stāsts par mūziķi, kas meta izaicinājumu diktatora režīmam – "Bobijs Vains: tautas prezidents".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu