Lielākie vienpaši pēc Zodiaka zīmes

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Antonio Guillem/Shutterstock

Daži cilvēki gūst enerģiju no uzmanības, bet citi to zaudē. Lūk, trīs Zodiaka zīmes, kas pārsvarā izvairās no citu uzmanības.

JAUNAVA

Jaunavas dabiskā attieksme ir nepievērst sev uzmanību, ja vien tas nav absolūti nepieciešams. Viņam patīk strādāt aizkulisēs un būt pēc iespējas efektīvākam. Viņa acīs uzmanība drīzāk ir traucējoša un kaitinoša. Jaunava novērtē pieticību, vienkāršību, dabiskumu un gatavību kalpot. Viņam vissvarīgākais ir tas, ka viņš var rīkoties un strādāt efektīvi.

Jaunās situācijās Jaunavai pat ir grūti atvērties citiem. Viņam ir jāpierod pie apkārtējiem cilvēkiem, pretējā gadījumā viņš var izturēties diezgan kautrīgi un konvulsīvi.

VĒZIS

Vēži izvairās no uzmanības savas augstās iekšējās jūtīguma un nedrošības dēļ. Patiesībā Vēžiem ir ļoti svarīgi atstāt labu iespaidu – viņi ļoti cenšas izskatīties labi, taču ar to ne vienmēr pietiek. Zinot, ka visi viņu pamana, Vēzis tas ļoti satrauc, jo viņš vēlas būt labākais. Tā kā Vēzi pārvalda Mēness un emocijas, ir grūtāk nekā citiem kontrolēt vai kontrolēt savas jūtas.

Diemžēl nenoteiktība un šaubas situāciju tikai pasliktina, un Vēzim nekas cits neatliek, kā atkāpties zem sava cietā čaulas. Tāpēc galu galā viņš vienkārši dod priekšroku izvairīties no uzmanības – šādas situācijas viņam izmaksā pārāk dārgi. Bet, kad Vēzim neizbēgami ir jāatrodas uzmanības centrā, viņu var būt pat diezgan spilgti citu acīs – tikai viņš tam netic un pēc tam var ciest bezjēdzīgi ilgi.

ZIVIS

Zivis, lai arī izskatās pievilcīgas, vēlas pēc iespējas ātrāk aizpeldēt no uzmanības. Zivis jūt un uztver tik daudz sev apkārt, ka bieži vien tikai uztraucas par visu. Tā vietā, lai izbaudītu uzmanību, Zivis apmaldās savu domu un iztēles jūklī, kas viņu kaut kā pārliecina, ka viņiem jābūt kautrīgiem un noslēgtiem.

Tāpēc Zivis vienkārši izvairās atrasties uzmanības centrā – viņas nevēlas nonākt neveiklā situācijā. Interesanti Zivīs ir tas, ka viņi dzīvē var uzticēties praktiski visiem, izņemot sevi. Un tieši šī pašapziņas trūkuma dēļ viņi nevar atļauties būt uzmanības centrā. Viņi baidās no tā, ko viņi varētu darīt vai izraisīt paši, un ka viņi visu sabojās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu