"Gribu atvainoties visiem." Vecrīgas dziedonis Leiškalns krīt kaunā par paša sacīto tiktokerim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Tiktok

Pagājušajā nedēļā par interneta hitu kļuva video, kurā bijušais operdziedātājs Uldis Leiškalns Vecrīgas sirdī sarunā ar tiktokeri Niklāvu Kravali spriedelēja par to, kas ir svarīgākais dzīvē. Sarunas karstumā Uldim paspruka rupjš vārds, un viņam par to ir liels kauns, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Tiktokeris uzdeva Uldim jautājumu - kas dzīvē ir svarīgākais, uz ko viņš atbildēja: "Apmīļot sievieti no galvas līdz kājām turp un atpakaļ."

Jaunietis īsti nesaprata, ko bijušais operdziedātājs ar to domā, un turpināja izprašņāt mākslinieku, kurš pēdējos gados papildus dziedāšanai Vecrīgā strādā arī par apsargu.

Uldis pacietīgi skaidroja, iesakot paskatīties kaut vai pornofilmas. Un tad sarunas karstumā Uldim paspruka rupjš vārds - izp*st.

@nkravaliz

Kas jums ir Svarīgākais?😃

♬ original sound - KRAVALIS

Nu sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" Uldis pauž nožēlu, sakot: "Vispār ikdienā cenšos būt pieklājīgs, bet, kad runājos ar Niklāvu, jumts aizbrauca un sāku muldēt. Tā vietā vajadzēja teikt, ka svarīgākais dzīvē ir uzbūvēt māju, uzaudzināt bērnu, iestādīt koku un nosist čūsku. Bet es tā jēli izrunājos," nožēlo Uldis. 

Par publicēto video viņš ļoti pārdzīvo, jo ir sarūgtinājis ģimeni.

"Man ir kauns par sevi. Gribu atvainoties visiem. Īpaši meitām un bijušajai sievai, kas gribēja mani izsvītrot no ģimenes, pat atteikties no mana uzvārda."

Vairāk lasiet izdevums "Privātā Dzīve" 10. oktobra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu