Oficiāli nosaukts Latvijas MMA cīkstoņa Fleminas pretinieks spēcīgajā KSW līgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Madars Bertholds-Fleminas
Madars Bertholds-Fleminas Foto: No personīgā arhīva

Polijas spēcīgā jaukto cīņas mākslu (MMA) organizācija "Konfrontacja Sztuk Walki" jeb KSW izziņojusi latviešu cīkstoņa Madara Bertholda-Fleminas pretinieku viņa nākamajā cīņā.

Kā zināms, Fleminas iepriekš pārstāvēja populāro Lielbritānijas talantu kaltuvi "Cage Warriors", bet šajā vasarā pārcēlās uz Austrumeiropas MMA flagmani KSW.

Jau iepriekš ziņots, ka Fleminas debiju vajadzēja piedzīvot jau oktobrī, tomēr dažādu, ar viņu pašu nesaistītu apsvērumu dēļ latvieša pirmā cīņa KSW līgā norisināsies 16. decembrī.

Fleminas pirmo cīņu KSW organizācijā aizvadīs pret Andžeju Gžebiku. Pēc cīņu sporta platformas "Tapology" datiem Gžebiks ir trešais labākais 77 kilogramu svara cīkstonis Austrumeiropas reģionā, savukārt Fleminas ir tās pašas divīzijas piektais numurs Lielbritānijas/Īrijas reģionā.

32 gadus vecais Gžebiks savas profesionālās karjeras laikā ir iekrājis 20 uzvaras, zaudējumu piedzīvojot sešas reizes.

Fleminas un Gžebika duelī tiks noskaidrots KSW 77 kilogramu divīzijas galvenais titula pretendents. Šīs cīņas uzvarētājam pēcāk būs jātiekas ar "KSW 89" galvenā dueļa uzvarētāju. Šajā cīņā tiksies 65,8 un 70 kilogramu divīzijas čempions Saladins Parnasē un 77 kilogramu divīzijas čempions Andrians Bartosinskis.

Par Latvijas ekspresi dēvētais cīkstonis "Cage Warriors" pārstāvēja no 2019. gada, kad viņš savā organizācijas debijā pieveica Džordžu Hardviku. Savas profesionālās karjeras laikā Fleminas ir izcīnījis 12 uzvaras, piedzīvojot četrus zaudējumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu