VIDEO Mediķiem Imantā izdodas atdzīvināt ugunsgrēkā cietušu pensionāri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: PhotoIris2021/Shutterstock

Rīgā, Imantā, 10. oktobrī mediķi rīkojušies meistarīgi un neatlaidīgi – viņiem izdevies atdzīvināt kādu seniori, kas bija saelpojusies dūmus un viņas sirds bija apstājusies, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

Sieviete Slokas ielas 181. dzīvokļu namā jau ilgi dzīvo vienatnē. Ceturtā stāva iedzīvotājs Aleksandrs devies pie viņas runāt par ūdens noplūdi. Ciemošanās laikā radies iespaids, ka kundze nespēj aprūpēt ne savu mitekli, ne sevi. 

Otrdien, 10. oktobrī, ap plkst. 23.00 no seniores dzīvokļa sākusi nākt smaka, kas atgādinājusi degošu plastmasu. Pagaidām nav zināms, kā tā radās, taču saimniece bija neuzmanīgi rīkojusies ar uguni – kaimiņi spriež, ka, visticamāk, vainojama nepieskatīta svecīte. 

Ugunsgrēks tika pamanīts novēloti un viņa jau bija pamatīgi saelpojusies dūmus. Mediķu ierašanās brīdī viņas sirds jau bija apstājusies. Taču mediķi rīkojās neatlaidīgi, un viņas dzīvību ar lielu piepūli izdevies glābt. Pēc tam brigādes darbinieki viņu pārnesuši uz specializēto transportlīdzekli un nogādājuši slimnīcā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu