Neparasti vai mīļi? Māte pilda savu bērnu mājasdarbus, lai viņiem nebūtu "pārāk liels stress" (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evgenyrychko/ Shutterstock

Kāda mamma savos sociālajos tīklos ir atklājusi, ka bieži pilda savu bērnu mājasdarbus, jo nevēlas, lai viņiem būtu “pārāk liels stress”.

Vietnē “TikTok” Lotija Vīvere nesen publiskoja videoklipu ar nosaukumu "Pretrunīgas lietas, ko mēs darām kā vecāki".

Sieviete paskaidroja, ka dažas no tām ir bērnu neaudzināšana reliģiozā garā, kā arī atklāta jūtu un mīlestības izrādīšana mājās bērnu priekšā. Tāpat viņa piebilda, ka dara vairāk, nekā tikai palīdz meitām pildīt matemātikas mājasdarbus.

“Es zinu, ka visi vecāki palīdz bērniem pildīt mājasdarbus, bet, ja mani bērni ir aizņemti vai steidzas, es tos izpildīšu viņu vietā. Tāpēc, ka es neradīšu viņiem stresu par matemātikas problēmām, kurām viņiem nav laika. Varbūt tas nav pareizi, bet es tā daru!” video skaidroja māte.

Sieviete arī piebilda ka papildu laika spiedienam, daži uzdotie mājasdarbi viņai šķiet pārāk smagi priekš bērniem.

“Tāpat es pildu lielāko daļu uzdevumu un projektu viņu vietā, jo daži no tiem, ko skolotāji uzdod...” norādīja Vīvere.

Videoklips, kas skatīts vairāk nekā 350 000 reižu, izraisīja plašas diskusijas – kamēr lielākā daļa komentāru bija atbalstoši un uzteica sievieti par lielo atbalstu saviem bērniem, bija komentētāji, kuri arī nesaprata tik lielu iesaisti bērnu dzīvēs.

@lottie..weaver I swear the list goes on and on 😂😂 #controversalparenting #momlife #momsofTikTok #viral #girlmom #girlmom #toddlermom #lifestyle #momtok #dayinmylife #momof3 #fyp #blondehair #hair ♬ original sound - ✨Lottie✨
Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu