"Savulaik domāju, ka tā ir 50/50 cīņa..." Vaildera treneris par Usika un Fjūrija supercīņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs un Oleksandrs Usiks
Taisons Fjūrijs un Oleksandrs Usiks Foto: Reuters/ScanPix

Supersmagā svara boksera Deonteja Vaildera treneris Maliks Skots sarunā ar "Boxing-social" izteicis savas domas par potenciālo Taisona Fjūrija un Oleksandra Usika cīņu.

Pirms dažām nedēļām boksa pasauli pārsteidza jau kārtējā ziņa, ka Fjūrijs un Usiks tomēr esot vienojušies par cīņu, kas tikšot aizvadīta, iespējams, jau šā gada 23. decembrī.

Ņemot vērā, ka arī iepriekš ilgi gaidītajam duelim jau bija nosprausts visai skaidrs datums (29. aprīlis), nav pamata absolūtai pārliecības par šīs cīņas norisi.

Un tomēr arvien biežāk boksa ekspertu vidū uzvirmo viedokļi par potenciālās cīņas iznākumu. Vaildera tagadējais treneris Maliks Skots gan uzskata, ka Usiks cīņā pret Danielu Dubuā ir sabojājis priekšstatu par sevi.

"Savulaik domāju, ka tā ir 50/50 cīņa. Tagad es sliecos uz 70/30 par labu Fjūrijam. Tas, kā Usiks izskatījās savā pēdējā cīņā pret Dubuā... Neesmu šāda snieguma fans. Viņš aizvadīja labu cīņu. Es vienkārši zinu, uz ko viņš ir spējīgs. Tas Usiks, kurš divreiz uzveica Džošua, man patīk. Viņam vajadzēs tāda veida sniegumu, lai tiktu pie 50/50 izredzēm. Šobrīd par favorītu uzskatu Fjūriju. Esmu pārliecināts, ka pēc četrām nedēļām domāsim citādāk," sacīja Skots.

35 gadus vecais Fjūrijs profesionālajā boksā aizvadījis 34 cīņas. Viņa kontā 33 uzvaras, no kurām 24 izcīnītas ar nokautu, un viens neizšķirts. Pēdējo reizi ringā Fjūrijs bija aizvadītā gada izskaņā, uzveicot tautieti Dereku Čisoru. 28. oktobrī Fjūrijam paredzēta tikšanās bijušo UFC smagā svara čempionu Fransisu Nganū.

Savukārt 36 gadus vecais Usiks profesionālajā boksā ringā devies 21 cīņā un visās triumfējis, 13 dueļus noslēdzot priekšlaicīgi. Usiks bija absolūtais čempions svara kategorijā līdz 90,2 kilogramiem. Savā pēdējā cīņā viņš ar tehnisko nokautu uzveica Danielu Dubuā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu