"Dedzinoši laba atbilde!" Rinkēvičs sociālajos tīklos asprātīgi atbild Kolātam (6)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts prezidents Rinkēvičs.
Valsts prezidents Rinkēvičs. Foto: Ilmārs Znotiņš, Valsts prezidenta kanceleja

Valsts prezidents 12. oktobrī sociālo tīklu vietnē "X" asprātīgi atbildējis Dzintrim Kolātam. Arī cilvēki pozitīvi novērtējuši abu saraksti.

Dzintris Kolāts raksta: "Nu ja, pēc LETAS redzu, ka tas būs bijis Edgars Rinkēvičs, kas Ainažu autobusam ap 13.30 pie Teikas uguņodams aizpūta garām uz Ādažu ciemu."

Uz to Rinkēvičs atbildēja: "Nebūs vis, viņš Ādažos jau no pulksten 9 rītā esot bijis atrodams (tā runā)."

Neilgi pēc tam arī Kolāts atbildēja: "Atvainošanu. Tad, iespējams, kāds lielāks čiekurs."

Rinkēviča atbilde izpelnījusies vairāk nekā 400 cilvēku "patīk". Kāds sociālo tīklu lietotājs vēsta: "Dedzinoši laba atbilde!"

Kā vēstīts, attīstītā infrastruktūra, ģeogrāfiskais novietojums un aizvien jaunu investīciju piesaiste ir ļoti labs pamats tālākai Ādažu novada attīstībai, uzsvēra Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs, kurš šodien apmeklēja Ādažu novadu.

Kā aģentūru LETA informēja prezidenta padomnieks Mārtiņš Drēģeris, darba vizītes laikā Valsts prezidents tikās ar Ādažu novada pašvaldības domes vadību un apmeklēja Ādažu vidusskolu. Tāpat Rinkēvičs iepazinās ar SIA "Lat Eko Food" zīmola "Rūdolfs" ražotni. Vizītes noslēgumā Rinkēvičs apmeklēja Carnikavas novadpētniecības centru un tikās ar Carnikavas zvejniekiem un nēģu cepējiem.

Valsts prezidents atzīmēja, ka ticies ar Ādažu novada pašvaldības pārstāvjiem, iepazinies un uzklausījis lielākās Latvijas skolas, kas ir Ādažu vidusskola, pedagogus un skolēnus. Tāpat Rinkēvičam bija tikšanās ar bioloģisko augļu un dārzeņu pārstrādes uzņēmumu, kas ražo pārtiku bērniem.

"Priecē, ka Carnikavas zvejnieki jau vairākās paaudzēs turpina seno nēģu ķeršanas un apstrādes tradīciju. Carnikavas nēģi ir kļuvuši par īpašu nemateriālās kultūras mantojuma vizītkarti šajā novadā. Darba vizītes laikā pārliecinājos par Ādažu novada prasmi gūt priekšrocības no izdevīgā ģeogrāfiskā novietojuma, kas ir tuvu galvaspilsētai, un labi attīstītās sauszemes transporta ceļu infrastruktūras," pauda prezidents.

Pēc Rinkēviča paustā, attīstītā infrastruktūra, ģeogrāfiskais novietojums, tostarp novada teritorijā esošā Ādažu militārā bāze, zemie bezdarba rādītāji un aizvien jaunu investīciju piesaiste ir ļoti labs pamats tālākai Ādažu novada attīstībai.

Darba vizītes laikā Valsts prezidents apmeklēja arī Ādažu militāro bāzi, kur tikās ar Nacionālo bruņoto spēku un NATO paplašinātās klātbūtnes Latvijā kaujas grupas vadību un karavīriem.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu